< p>LeadExpress

Project
Planner

Projectplanner

Diensten van WP Masters, social advertising

Social
Advertising

Adverteren via social media wordt steeds belangrijker omdat er steeds meer actieve gebruikers op Social Media zitten. Daarom is het zeer interessant om de doelgroep via deze kanalen te benaderen. Bovendien is het inzetten van social media advertenties zeer effectief omdat je de doelgroep zeer gericht kunt benaderen. Onze Masters helpen jou graag bij het opzetten van een effectieve social media campagne.

Waarom social advertisement?

Met social media advertising maak je jouw bedrijf bekend bij een specifieke doelgroep, die zeer waarschijnlijk geïnteresseerd is in jouw product. Je bouwt een online reputatie op, vergroot de betrokkenheid van de doelgroep en creëert een relatie met je volgers. Daarnaast genereer je meer verkeer naar je website, wat leidt tot meer conversies.

Ook leidt het vergroten van de betrokkenheid tot een hogere positie in de zoekmachine. Een goede social media pagina zorgt er namelijk ook voor dat je online beter vindbaar bent.

Jouw social media expert voor social advertising

Zelf adverteren op social media wordt vaak onderschat. Het vergt namelijk kennis om succesvolle campagnes op te zetten en het is tijdrovend omdat campagnes tussentijds geoptimaliseerd dienen te worden. Indien je de tijd en kennis hebt, is het absoluut raadzaam om hier zelf mee aan de slag te gaan. Heb je dit niet? Laat dit dan aan ons over. Wij hebben ervaren social media masters in huis die met elke social media campagne wel raad weten!

Social media adverteren door WP Masters

Wij zetten een succesvolle social media campagne op basis van de volgende stappen op:

 • Doelstellingen bepalen
  Wij bepalen eerst samen de doelstellingen en hoe adverteren op social media hier het beste aan kan bijdragen.
 • Budget vaststellen
  Vervolgens stellen wij het budget op dat voldoet aan jullie wensen en voldoende is voor een effectieve social advertentiecampagne,
 • Doelgroepen bepalen
  Op basis van een doelgroepen onderzoek bepalen wij wie we gaan benaderen en met welke boodschap.
 • Content brainstormsessie
  Tijdens de brainstormsessie bepalen wij gezamenlijk welke content gebruikt gaat worden, wie deze maakt en welke stijl voor de campagne gebruikt gaat worden.
 • Rapportage en optimalisatie
  Tijdens de social campagne beheren wij de advertenties en sturen wij deze bij waar nodig. Zo zorgen wij voor de beste resultaten, alles wordt gemeten en wekelijks besproken met elkaar.