< p>LeadExpress

Online marketing | WP Masters Digital Agency in Amsterdam

Project
Planner

Projectplanner

Wij creëren converterende campagnes die kloppen van A tot Z

Converterende campagnes &
zoekmachine optimalisatie

Heeft jouw bedrijf een mooi product of dienst, maar genereert het nog niet genoeg conversies? Onze online marketing masters kunnen jou helpen hier verandering in te brengen!

Voor een goede online marketing strategie organiseren wij eerst een brainstorm om te bepalen wat de boodschap en welke kanalen het best ingezet kunnen worden. Onze online marketeers zorgen niet alleen voor de juiste strategie, maar voeren deze ook uit. We maken geschikte advertenties, beheren en optimaliseren deze advertenties zodat de campagnes het beste presteren.

 

Onze masters zijn gespecialiseerd in SEO, Google advertising, social media advertising en e-mailmarketing. Wil jij groeien met jouw bedrijf? Maak nu een belafspraak met één van onze online marketing masters en wij bepalen graag samen met jou de juist strategie.

Wat is onze werkwijze?

De juiste strategie bepalen

Onze online marketing masters kijken aan de hand van jouw product of dienst wat de beste strategie is om online te kunnen groeien. Een geschikte strategie wordt uitgewerkt en gedeeld, zodat je nog meer uit jouw bedrijf kunt halen.

SEO (Search Engine Optimization)

Met de perfecte SEO strategie zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf beter zichtbaar wordt in zoekmachines. Wij streven ernaar om elke klant wereldberoemd te maken.

Optimaliseren & rapporteren

Een belangrijk element van online marketing is het optimaliseren en evalueren van lopende campagnes. Het is een kwestie van de juiste boodschap aan de juiste doelgroep overbrengen.

Google advertising (SEA)

Om snel bovenaan in Google te komen zetten wij voor geschikte Google Ads campagnes op. Hiermee creëren wij meer zichtbaarheid in Google.

Social media advertising (Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest)

Advertenties op social media zijn tegenwoordig niet meer weg te denken en onze online marketing masters zijn een ster in het bedenken en opzetten van deze campagnes. Met een klein of groot budget kunnen de allermooiste campagnes worden gedraaid.

E-mailmarketing

E-mail is nog steeds een belangrijk middel om een doelgroep te bereiken. Met goede doordachte strategieën wordt er gezorgd dat de doelgroep overgaat tot actie. Van het uitdenken tot opzetten van e-mail automations.

WP Masters Portfolio item with Fitshe logo

Healthy bars voor healthy women

Branding / Development / Fitshe / Marketing / SEA / UX/UI design / Webdesign
WP Masters Portfolio item with Witloft logo

Handgemaakte leren schorten

Development / Marketing / SEA / UX/UI design / Webdesign / Witloft

Ons marketing team

Emily-H

Emily Heijenberg

Head of Marketing
Lotte-W

Lotte Weijnands

Master of Marketing
Jesse-B

Jesse Boon

Master of Marketing
Ayat-K

Ayat van de Krol

Junior Master of Marketing

Neem contact met ons op

  • Contactinformatie