< p>LeadExpress

Oase Lease - WP Masters | Hét Wordpress bureau van Nederland

Project
Planner

Projectplanner
oase lease responsive

Oase Lease, uniek design
voor een uniek concept

klant

Oase Lease

Diensten

Branding and design
WordPress development

Oase Lease is een uniek bedrijf dat steden groener maakt. Je hebt waarschijnlijk onbewust al veel van de producten van Oase Lease voorbij zien komen in en rondom steden en dorpen. Zo verzorgt Oase Lease alle mooie bloemstukken die in Amsterdam hangen aan de bruggen, maar ook in het centrum staan op de drukkere plekken. Oase Lease staat voor kwaliteit en daardoor waren ze ook toe aan een website die hetzelfde uitstraalt.

Het was voor Oase Lease heel belangrijk om een vrolijk en vriendelijke uitstraling te hebben en daarom hebben wij een website gebouwd met veel kleur en leuke bewegende functies. Heb je de bij toevallig al ontdekt? Een uniek concept vraagt om een uniek design en daarom zijn wij afgestapt van een traditionele website opzet en hebben wij een uniek design ontworpen dat past bij het bedrijf. Alles natuurlijk volledig geoptimaliseerd voor mobiel en voor Google.

Een ode aan bloemen

Planten hebben een positieve invloed op mensen en met de inzet van innovatieve, fleurige producten wil Oase Lease gezamenlijk bouwen aan een betere en gezonde leef- en werkomgeving.

Naast een kleurrijke beleving moest de website ook goed aansluiten bij de diverse doelgroepen, zoals: gemeenten, bedrijven, binnenstadsmanagement en ondernemersfondsen. Met voldoende beelden van prachtige producten en het kunnen bekijken van afgeronde projecten in diverse steden weet Oase Lease met deze nieuwe website de bezoeker te inspireren en te overtuigen van de meetbare effecten van bloemen op de mens.

Rood quote icoon

Hét voorbeeld voor een geheel op maat gemaakt ontwerp. Oase Lease biedt een uniek concept waar een welverdiend uniek ontwerp bij gerealiseerd is. Het mogen afwijken van traditionele opzet gaf mij als designer veel vrijheid – iets wat goed samenhing met de meetbare positieve effecten van bloemen op de mens.

Ivana Laan
WP Masters

We help brands
become online legends

 

Wij helpen je graag verder met de branding en online positionering van je bedrijf. Kom gerust langs voor een kop koffie of laten wij een afspraak maken.

WP Masters button om naar de projectplanner te gaan

Start een project

We help brands become online legends

Wij helpen je graag verder met de branding en online positionering van je bedrijf. Kom gerust langs voor een kop koffie of laten wij een afspraak maken.

WP Masters button om naar de projectplanner te gaan

Start een project

WP Masters Portfolio item with Witloft logo

Handgemaakte leren schorten

Development / Marketing / SEA / UX/UI design / Webdesign / Witloft