< p>LeadExpress

Project
Planner

Projectplanner

Een passend design laten maken door WP Masters

Wij creëren mooie en
functionele websites

Klopt jouw website uitstraling nog met de propositie van je bedrijf, producten & diensten? Onze masters helpen jou graag met een design die weer perfect past bij jullie online propositie.

Samen bepalen we de uitstraling, het gevoel & het doel van de website en maken wij (in verschillende fases) een design op maat dat naast indrukwekkend ook direct rekening houdt met de laatste UX/UI regels en daardoor meteen gebruiksvriendelijk & conversie geoptimaliseerd is.

 

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Plan nu gemakkelijk een belafspraak in of vraag een offerte aan.

Hoe maken wij de beste webdesigns?

Brainstorm en strategisch advies

Samen met het design team wordt er een brainstormsessie ingepland om de wensen samen te bespreken. Daarnaast willen wij op deze manier direct inzicht krijgen in jullie bedrijf.

De juiste merkpositionering

Wij willen ervoor zorgen dat jouw bedrijf online gaat excelleren en zullen de nieuwste trends meenemen in een mooi website design.

Huisstijl passend bij jouw bedrijf

Om een geschikt website design te maken voor jouw bedrijf, is het essentieel om een passende huisstijl te hebben. Onze designers kunnen een prachtige huisstijl ontwikkelen voor jouw bedrijf (indien deze niet beschikbaar is).

UX / UI design

Onze designers zijn gespecialiseerd in UX & UI website design. Hierdoor zal een website niet alleen gebruiksvriendelijk zijn, maar zullen de juiste elementen op de juiste plekken staan ter stimulering van conversies.

Met gemak, je eiwitten & groenten in één zak

Branding / Development / Notchie / Webdesign

Ons design team

Ivana-L

Ivana Laan

Head of Design
Sebastiaan-H

Sebastiaan Hulst

Junior Master of Design
Lotte-A

Lotte Arnold

Junior Master of Design

Neem contact met ons op

  • Contactinformatie