< p>LeadExpress

De Wordpress Website Bouwer met 7 jaar ervaring | WP Masters

Project
Planner

Projectplanner

Wordpress website maken

Websitebouwer WordPress

Voordat je begint met een website, moet je jezelf altijd een aantal dingen afvragen. Wie is mijn publiek? Wat is het doel van de website? Welke boodschap moet de website overbrengen? Waar onderscheid het bedrijf zich in? Dit en meer wordt bij een professionele website gelijk duidelijk. Wil je online succes behalen? Zorg dan dat deze vragen duidelijk zijn bij het designen en bouwen van een website. Wij helpen je hierbij. 

 

Ons team van specialisten, bestaande uit websitebouwers, designers en marketeers zorgt ervoor dat jouw website geheel naar wens gebouwd wordt. Sommige zullen denken, marketeers? Hoezo worden deze ook betrokken bij het bouwen van een website?

 

Bij ons worden ook de marketeers in veel gevallen betrokken bij de websitebouwer, om ervoor te zorgen dat het ‘converterende aspect’ in de website wordt meegenomen. In samenwerking met een designer en website developer zorgen we er zo voor dat elke WordPress website perfect op maat en naar wens wordt opgeleverd, en ook nog eens op de juiste manier converteert.

De route naar jouw nieuwe website

1 | Kick-Off

Tijdens de kick-off bekijken en evalueren we al jouw wensen en de mogelijkheden. Daarbij houden we uiteraard rekening met de boodschap, het doel en het publiek van de website.

2. Het UX/UI Design

We maken het design op basis van alle besproken wensen en eisen. Hierbij houden we rekening met de beleving van de gebruiker, en zorgen we dat hij/zij door de website heen wordt geleid. Hierbij hebben we altijd nog 1 of 2 revisie rondes zodat al jouw feedback verwerkt wordt.

3. Ontwikkeling

Onze developers gaan aan de slag om jouw website, webshop of platform volledig responsief te maken zodat het helemaal tot leven komt. Daarbij houden we rekening met de snelheid, zodat er geen bezoekers afhaken.

4. Oplevering

Nadat de website live is gezet worden er nog een aantal kritieke tests gedaan om er zeker van te zijn dat de website op alle desktop & mobiele apparaten goed werkt. Mochten er nog bugs gevonden worden dan lossen wij deze uiteraard direct op.

5. Beheer

Ons beheer kan je vergelijken met een APK van een auto, alleen dan wekelijks. We zorgen ervoor dat jouw website volledig functioneel is met de nieuwste updates van plugins en dergelijke. Daarbij zorgen we dat jouw website online is en lossen eventuele problemen op.

6. Optimalisatie & marketing

We zorgen ervoor dat we jouw website optimaliseren door middel van data die we verzamelen. Daarnaast zetten we (indien wenselijk) verschillende online marketing strategieën in om jouw website vindbaar te maken bij de juiste bezoekers.

Waarom een WordPress website op maat?

Iedereen zou in feite een WordPress website kunnen maken, je kiest (koopt) een domeinnaam en een thema, en dat thema vul je in met wat informatie en afbeeldingen. Het thema bevat standaard een aantal kleuren die je dan kan gebruiken. Echter, zien we dat dit soort websites bijna niet van de grond komen. Er wordt in het design niet gedacht aan de boodschap, wat de gebruiker wilt zien en sluit vaak niet aan bij het doel van de website. Hier komt maatwerk om de hoek kijken.

 

Bij maatwerk wordt in alle gevallen rekening gehouden met de gebruiker en het doel van de website. Verschillende kleuren combinaties in samenwerking met een vloeiende gebruikerservaring zorgt ervoor dat de gebruiker langer op de website blijft, en terugkomt. Waarna de volgende, vaak de meest belangrijke, stap gezet zal worden: de conversie(s).

 

Wil jij een website op maat laten maken? Vul dan de WP Masters Offerte Tool in.

Jouw website is gebouwd, en nu?

Wij zorgen ervoor dat jouw website altijd up-to-date is, door het website beheer volledig op ons te nemen. Jouw website is altijd live, en door de juiste server kunnen hier ook nog eens duizenden mensen tegelijk op. Daarnaast worden belangrijke updates wekelijks uitgevoerd om alles up-to-date te houden. Ons beheer kan je vergelijken met een APK van een auto, alleen dan wekelijks. We zorgen ervoor dat jouw website volledig functioneel is met de nieuwste updates van plugins en dergelijke.

 

Naast het op maat bouwen van een website en website beheer, zorgen we ook voor online vindbaarheid en positionering. Door het gebruik van alle verschillende online media die we tot onze beschikking hebben zetten we jouw merk (samen met jou) weg en zorgen we dat de juiste bezoekers op het goede moment op jouw website zijn.

 

Benieuwd wat de juiste bezoekers zijn voor jouw bedrijf, en welke strategie voor jouw bedrijf het beste is? Plan vrijblijvend een strategisch gesprek met ons in om dit door te nemen.

Waarom WP Masters?

Wij zijn een websitebouwer met ruim 7 jaar ervaring op het gebied van (complexe) WordPress websites en platformen

Wij denken bij het design en ontwikkelen onder andere aan de gebruikerservaring, doelgroep en boodschap die jouw website moet overbrengen

Wij zijn een professioneel team van Masters die fungeren als een verlengde van jouw organisatie

Marketing Automation

Professionele en betrouwbare WordPress website bouwer in Amsterdam

Wij hebben in de afgelopen jaren meer dan 100 website live mogen zetten, van begin tot eind.

WP Masters heeft:

  • Tevreden klanten : 140
  • Websites in beheer: 400
  • Uptime: 99%
  • Reviews: 5/5 sterren

Wij hebben vanuit ons kantoor in Amsterdam in de afgelopen jaren tientallen websites live gezet. Ben jij benieuwd of wij ook het bureau voor jou zijn. Als je uit de omgeving van Amsterdam (Alkmaar, Haarlem, Utrecht, Almere, etc.) komt, ben je binnen no-time bij ons op kantoor voor een persoonlijke afspraak met een bakje koffie.

Proberen om je eigen (WordPress) website te maken?

Een eigen WordPress website maken is een hele uitdaging. Het kost veel tijd en expertise om een website mooi vorm te geven en goed werkend te krijgen. Daarbij moet je letten op de snelheid van de website, user experience en zorgen dat je de juiste kleuren en vormen gebruikt zodat dit aansluit bij jouw doelgroep. Als je dit avontuur aangaat, is doorzettingsvermogen vereist.

 

Wat erg handig is om te doen voordat je gaat beginnen met het bouwen van een website, is het maken van een website design. Dit geeft je houvast, en zodoende kan je gestructureerd te werk gaan bij het ontwikkelen. Een webdesign maken kan je doen in programma’s als: Adobe XD, Webflow of Figma. Heb je toch liever een webdesign op maat? Kijk dan eens naar onze design diensten.

 

In de whitepaper met 5 tips voor een converterende website geven we tips die je kan gebruiken bij het maken van een converterende website.

Meet the WordPress Website Bouwers

Daan-G

Daan Groenewoud

Head of Development
Marco-Law

Marco Law

Head of Development
Isabelle-G

Isabelle Glas

Master of Development
Rood quote icoon

Converteer en behoudt loyale klanten

Paulien Verburg
De Broodbrouwers

Marketing automation

Bekijk eerdere projecten

WP Masters Portfolio item with Deskfinder logo

Vind jouw ideale kantoorruimte

Branding / Deskfinder / Development / Marketing / SEA / UX/UI design / Webdesign

Ben jij klaar voor een nieuw uniek ontwerp?

Marketing Automation