Direct vindbaar in Google

Search Engine Advertising (SEA)

Beter vindbaar worden in de zoekmachines? Door middel van Search Engine Advertising zorg je ervoor dat een merk direct zichtbaar is in de zoekmachines van Google en Bing. De ideale marketingtool om een actieve doelgroep te bereiken en te laten converteren. Een belangrijk middel om mee te nemen in de marketingmix van een merk.

is Search Engine Advertising?

Search Engine Advertising (SEA) is een vorm van online adverteren waarbij er betaalde advertenties worden weergeven op zoekmachines, zoals Google of Bing. Het hoofddoel van SEA is om de zichtbaarheid van een website of specifieke pagina te vergroten wanneer gebruikers zoeken naar gerelateerde termen.

Via Google Ads betaal je voor het tonen van advertenties boven of naast de organische zoekresultaten. Het betalingsmodel is meestal gebaseerd op Cost Per Click (CPC), wat betekent dat er alleen wordt betaald wanneer een gebruiker daadwerkelijk op een advertentie klikt. Search Engine Advertising stelt bedrijven in staat om gericht verkeer te genereren en de online aanwezigheid te versterken.

Neem contact op

De diversiteit van een Ads campagne (SEA)

Merken selecteren relevante zoekwoorden die aansluiten bij hun producten of diensten. Deze zoekwoorden triggeren het tonen van advertenties boven of naast de organische zoekresultaten. Daarnaast kan ook worden gekozen voor een Shopping of Display campagne, waar producten of visuale advertenties worden ingezet om een product of dienst extra onder de aandacht te brengen. Om die reden is adverteren via de zoekmachines heel nuttig voor veel soorten bedrijven. Op meerdere manieren kunnen producten en diensten aan een doelgroep worden gepresenteerd.

Ben jij ook zo toe aan conversies?

Wij bouwen dagelijks geoptimaliseerde funnels die van A tot Z qua stijl, gevoel & context kloppen en dat willen we natuurlijk ook graag voor jou doen!

Jesse & Ayat Masters of Marketing