Stuk voor stuk talenten

Kom werken bij het leukste bureau van Amsterdam

01

Word ook een Master!

Onze Masters laten elke dag zien dat het mogelijk is om unieke websites & online marketing campagnes neer te zetten. Hoe dan? Door een klein en hecht team te zijn dat niet voor, maar samen met de klant werkt, weten onze Masters elkaar snel te vinden en de beste resultaten neer te zetten.

"Het is elke dag weer gezellig op kantoor. Het jonge en hechte team werkt hard maar er is ook zeker ruimte voor ontspanning. Bijvoorbeeld tijdens de verzorgde lunch, een potje pingpong of de bedrijfsuitjes. Wanneer er een nieuw project live staat wordt dit altijd even gevierd met het hele team en een glaasje bubbels. Door de vele vriendschappen en de positieve sfeer voelt het alsof je geen dag werkt in je leven."

Tom Reus Master of Development
02

Wij werken samen als één team

Wil jij samenwerken als één team met onze klanten en collega’s? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, inspirerende personen die zich elke dag opnieuw willen bewijzen. En dat lukt natuurlijk alleen met een team van de beste professionals in ons vak. Als je die energie begrijpt en ambitie hebt om te groeien binnen een team van Masters dan komen wij graag met je in contact.

"Bij WP Masters vinden we nauw samenwerken heel belangrijk. We zijn allemaal heel open en eerlijk naar elkaar, waardoor we sterke projecten neerzetten, maar ook een goede band hebben met elkaar. Er is veel ruimte om je te blijven ontwikkelen en eigen initiatief wordt altijd gewaardeerd. Als developer heb ik al heel wat toffe websites mogen bouwen!"

Isabelle Glas Master of Development

Ben jij onze volgende Master?

WP Masters is een full service digital agency en wij zetten onze unieke specialiteiten in om klanten verder te helpen in de online wereld. Of dit nu een nieuwe branding, een website of een online marketing strategie is, ons team is er klaar voor! WP Masters is altijd op zoek naar nieuw talent, professionals, creatievelingen en visionairs die ons team komen versterken.

Over WP Masters