< p>LeadExpress

Project
Planner

Projectplanner

Diensten van WP Masters , website development

Website
Development

Met de juiste technische basis groeit jouw business naar het volgende niveau! Voor elke wens vinden wij een oplossing, “nee” komt niet in ons vocabulaire voor, domme vragen bestaan niet en samen met onze masters of development creëren wij indrukwekkende online oplossingen voor onze klanten.

Een project start altijd met een kennismaking onder het genot van een goede kop koffie! De klik met het team en het product of merk moet er zijn, want alleen dan komen wij tot het beste resultaat voor beide partijen. Wij starten daarna vaak met een brainstormsessie waarin wij het gevoel, de wensen, functionaliteiten en uitstraling van het project met elkaar bespreken. Hierin nemen wij alle punten mee die tijdens de kennismaking al aan bod zijn gekomen. Deze ideeën nemen wij mee en zetten wij om in schetsen om zo het framework te bepalen.

Nadat het framework gereed is starten wij de design fase waarin het ontwerp van het project gemaakt wordt. Alle onderdelen worden tot in detail gemaakt en in een aantal revisie rondes besproken met elkaar. Van de meeste designs worden meerdere versies gemaakt zodat er ook nog iets te kiezen valt. In het ontwerpproces worden ook altijd onze masters of development betrokken zodat alle neuzen steeds dezelfde richting opstaan en iedereen op de hoogte is van de status en richting van het project.

Nadat het ontwerp geheel akkoord is, starten wij met de development van jouw project. Jouw oplossing wordt in delen opgeleverd en dit geeft ons de ruimte tot betere inzichten en snellere communicatie. We werken in korte sprints zodat de klant in meerdere stadia de mogelijkheid heeft om functies te bekijken en eventuele routes bij te stellen. Nadat de bouw afgerond is en de website of het platform is opgeleverd volgt er nog een revisie periode waarbij wij alle eventuele nog te ontdekken bugs oppakken.

Wij ontwikkelen de meeste digitale oplossingen op basis van het WordPress CMS, simpelweg omdat hier de meeste vraag naar is. Onze roots liggen bij WordPress maar daar eindigen ze zeker niet. Wij denken en bouwen ook websites en platformen in andere talen en/of CMS-en.

Projecten waar je ons voor wakker mag maken

Nieuwe uitdagingen zijn altijd leuker wanneer je deze samen aan durft te gaan. Wij zijn altijd wel te porren voor een leuke uitdaging, dus neem gerust contact met ons op.

  • Mobile first websites
  • Uitgebreide WooCommerce webshops met koppelingen naar administratieve software
  • Web-applicaties voor unieke creatieve ideeën
  • Een briljant product waarvoor wij een online positionering kunnen uitwerken.