No more wordpress stress

Websitebeheer en -onderhoud

Onze Masters zorgen voor een optimaal websitebeheer en websiteonderhoud. Op die manier onderhouden we de snelheid, veiligheid en continuïteit van jouw website. Wij houden de website tijdig up-to-date, zorgen dat hij veilig is – en blijft – en lossen technische problemen op binnen de abonnementsprijs. En dat allemaal tegen een zeer scherpe prijs!

Optimaal websitebeheer door onze Masters

Wanneer je een WordPress-website laat maken, verschijnen er regelmatig updates voor plug-ins en voor het systeem zelf. Deze moeten geïnstalleerd of toegepast worden om de website stabiel, snel en beschermd te houden tegen eventuele hacks. Binnen het WordPress-onderhoud en -beheerabonnement vallen de volgende werkzaamheden:

  • Elke dag wordt er een back-up van de website gemaakt. Deze back-up komt niet op jullie server, maar op onze private server te staan. Hierdoor is de site altijd veilig;
  • Wij bewaren tot drie maanden aan back-ups op deze server;
  • Wij monitoren de website 24/7 en weten het direct wanneer er iets mis is met de website. Bij technische storing lossen wij deze kosteloos (binnen het abonnement) op;
  • Wij zorgen ervoor dat plug-ins en WordPress tijdig worden getest en geüpdatet;
  • Bij updates worden deze altijd op een private server uitgevoerd om downtime te voorkomen;
  • De beveiliging van de website wordt door ons correct ingericht;
  • Een contactpersoon voor al je vragen m.b.t. de website;
  • Maandelijkse rapportage over de status van de website en uitgevoerde werkzaamheden.
Ik wil dit ook!

Persoonlijk support

Je wilt dat je websitebeheer gerealiseerd wordt door iemand met verstand van zaken. Wij zijn ervan overtuigd dat dit beter werkt als je website ook altijd door hetzelfde team onderhouden wordt. Op deze manier leert jouw WordPress-specialist binnen WP Masters de website kennen en kan hij of zij sneller en beter vragen beantwoorden over het websiteonderhoud, en de website natuurlijk beter up-to-date houden. Om deze reden maken wij ook altijd graag even kennis met onze klanten, het liefste face2face, maar als het niet anders kan is een digitale kop koffie ook altijd prima. Maak hier alvast kennis met ons team.

Onderhoud is van belang voor de snelheid, veiligheid en continuïteit van een site

Een website is eigenlijk net als een auto: na verloop van tijd kunnen er onderdelen verouderen en kapot gaan. Met een auto ga je eens in de zoveel tijd naar de garage voor een controle of een APK. Laat je websiteonderhoud daarom over aan onze Masters om hem veilig en snel te houden.

Er verschijnen met regelmaat updates voor het WordPress CMS en de plug-ins die geïnstalleerd zijn op je website. Deze moeten getest en geïnstalleerd worden om de veiligheid, stabiliteit en continuïteit van je website te kunnen waarborgen. Zo blijft de website stabiel, snel en beschermd tegen eventuele hacks. Als jouw expert in websitebeheer zorgen wij ervoor dat al deze elementen van jouw website steeds in topconditie zijn.

Vernieuw jouw website

Dankzij onze expertise in webdesign en WordPress-development zijn we in staat om unieke en impactvolle online ervaringen te creëren. Maar natuurlijk blijft jouw input steeds het belangrijkste, want jij weet exact hoe je jouw merk wilt online wilt profileren. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van websitebeheer en websiteonderhoud? Plan dan snel een afspraak in en start een project op met onze Masters!

Is jouw website toe aan vernieuwing?

Door onze expertise in webdesign en development zijn we in staat om unieke en impactvolle online ervaringen te creëeren.

Thijs Verhoeven The Big Boss