No more wordpress stress

Onderhoud en beheer

Onderhoud is van groot belang voor de snelheid, veiligheid en continuïteit van een website. Onze WordPress Masters onderhouden uw WordPress website tegen een scherpe prijs en zorgen ervoor dat de website tijdig up-to-date gemaakt wordt, veilig is (en blijft) en wanneer er zich technische problemen voordoen, lossen we dit binnen de abonnementsprijs op.

WordPress support

Aangezien je website met WordPress is gebouwd verschijnen er met regelmaat updates voor plugins of het systeem die geïnstalleerd of toegepast moeten worden. Zo blijft de website stabiel, snel en beschermd tegen eventuele hacks.

Binnen het WordPress onderhoud en beheer abonnement vallen de volgende werkzaamheden:

  • Elke dag wordt er een back-up van de website gemaakt. Deze back-up komt niet op jullie server, maar op onze private server te staan. Hierdoor is de site altijd veilig.
  • Wij bewaren tot drie maanden aan back-ups op deze server;
  • Wij monitoren de website 24/7 en weten het direct wanneer er iets mis is met de website. Bij technische storing lossen wij deze kosteloos (binnen het abonnement) op;
  • Wij zorgen ervoor dat plugins en WordPress tijdig worden getest en ge-update;
  • Bij updates worden deze altijd op een private server uitgevoerd om downtime te voorkomen;
  • De beveiliging van de website wordt door ons correct ingericht;
  • Een contactpersoon voor al je vragen m.b.t. de website;
  • Maandelijkse rapportage over de status van de website en uitgevoerde werkzaamheden.
Ik wil dit ook!

Persoonlijk support

Je wilt dat je website beheert wordt door iemand met verstand van zaken. Wij zijn ervan overtuigd dat dit beter werkt als je website ook altijd door hetzelfde team onderhouden wordt. Op deze manier leert jouw WordPress expert binnen WP Masters de website kennen en kan hij of zij sneller en beter vragen beantwoorden, en de website natuurlijk beter up-to-date houden.

Om deze reden maken wij ook altijd graag even kennis met onze klanten, het liefste face2face, maar als het niet anders kan is een digitale kop koffie ook altijd prima. Maak hier alvast kennis met ons team.

Onderhoud is van belang voor de snelheid, veiligheid en continuïteit van een site

Een website is eigenlijk net als een auto: na verloop van tijd kunnen er onderdelen verouderen en kapot gaan. Met een auto ga je eens in de zoveel tijd naar de garage voor een controle of een APK keuring. Laat je website door onze Masters beheren om hem gezond, veilig en snel te houden.

Er verschijnen met regelmaat updates voor het WordPress CMS en de plugins die geïnstalleerd zijn op je website. Deze moeten getest en geïnstalleerd worden om de veiligheid, stabiliteit en continuïteit van je website te kunnen waarborgen. Zo blijft de website stabiel, snel en beschermd tegen eventuele hacks.

Is jouw website toe aan vernieuwing?

Door onze expertise in webdesign en development zijn we in staat om unieke en impactvolle online ervaringen te creëeren.

Thijs Verhoeven The Big Boss