Wordpress custom en elementor

Webdevelopment

Ben jij op zoek naar echte WordPress specialisten die weten wat ze aan het bouwen zijn? Dan zit je bij WP Masters goed, wij bouwen al ruim 10 jaar custom WordPress websites op maat of met behulp van de Elementor builder.

Onze expertise op het gebied van webdevelopment is dusdanig ontwikkeld, dat we elke website kunnen bouwen. Door deze ontwikkeling, krijgt het design team dan ook ontzettend veel ruime om jouw stijl en (ingewikkelde) wensen door te voeren.

Wij maken indrukwekkende WordPress websites op maat

Wij bouwen pareltjes van websites omdat wij design op nummer 1 zetten. Design krijgt bij ons de vrije hand en hoeft daardoor geen rekening te houden met wat er technisch mogelijk is. Hierdoor ontwerpen we niet alleen hele gave websites, maar wordt ons development team ook direct uitgedaagd om het beste uit zichzelf te halen en de nieuwste technieken te gebruiken. En dit zie je aan het resultaat, heb je al wat van onze pareltjes bekeken?

Daarnaast maken we ook gewoon erg stabiele WordPress websites. Een toegankelijke website die op maat en zeer gebruiksvriendelijk gebouwd wordt omdat dit de snelheid, veiligheid en google vindbaarheid van de website zeer ten goede komt.

Start een project

Van kennismaking tot een volledige WordPress website

1. Kennismaking & brainstorm

Tijdens de kennismaking willen wij jullie leren kennen! Het lijkt iets heel simpels maar het is erg belangrijk voor de creatieve fase waarbij wij ook de mentaliteit en de sfeer van jullie bedrijf moeten kunnen vertalen naar een uniek design.

2. De ontwerpfase

Na de brainstorm gaan onze designers aan de slag met de stijlbepaling van de website. Er worden meerdere schetsen en ideeën ontworpen om te komen tot een prachtig basisontwerp. Dit design wordt aan jullie voorgelegd en naar wens aangepast.

3. De ontwikkelfase

Nadat het webdesign volledig akkoord is starten wij met de development van de nieuwe website of platform, hierbij wordt er een planning gemaakt zodat jullie altijd weten wat er wanneer ontwikkeld wordt en jullie ook tussentijds kunnen testen.

4. De oplevering

De livegang van jullie nieuwe website! Voorafgaand en naderhand werken wij intern een checklist af waarmee wij de website op alle meest voorkomende punten testen en er daardoor 100% zeker van zijn dat er weer een nieuw pareltje online staat. Na oplevering worden eventueel bugs uiteraard opgelost.

Onderhoud en beheer voor WordPress websites

Wij hebben het volgende WordPress onderhoud & beheer pakket samengesteld:

  • Elke dag wordt er een back-up van de website gemaakt. Deze back-up komt niet op jullie server, maar op onze private server te staan. Hierdoor is de site altijd veilig.
  • Wij bewaren tot drie maanden aan back-ups op deze server;
  • Wij monitoren de website 24/7 en weten het direct wanneer er iets mis is met de website. Bij
    technische storing lossen wij deze kosteloos (binnen het abonnement) op;

Wil jij ook zo'n vette website?

Laten we dan eens kijken wat wij voor jou kunnen betekenen tijdens een eerste kennismaking!

Tom & Isabelle Masters of Development