Word een online legend

Custom webdesign (UX/UI)

Een op maat gemaakt webdesign is een website die specifiek voor jou wordt ontworpen, zodat deze perfect aansluit bij jouw merk en organisatie. De perfecte balans vinden tussen doeltreffende gebruikerservaring en een prachtige user interface is hierin de uitdaging.

De optimale gebruikerservaring

De termen UX (user experience) en UI (user interface) hebben beide te maken met de gebruiker. Hoe beweegt de gebruiker zich door de website en wat ziet hij om zijn doel te kunnen bereiken? Beide aspecten zijn onwijs belangrijk voor het creëren van een sterk webdesign.

We kruipen echt in de huid van de gebruiker en kijken vanuit zijn of haar perspectief naar de website. We ontwikkelen zo de juiste gebruikersflow, ofwel customer journey, om zo te bereiken waar ons doel ligt: het behalen van leads en conversies.

Start een project

De kracht van een doeltreffende gebruikerservaring en een prachtige user interface

User Experience (UX) is een essentieel aspect van elk digitaal product of platform. Het draait om het begrijpen en optimaliseren van de gebruikerservaring, waarbij de focus ligt op het bieden van een naadloze en plezierige interactie tussen de gebruiker en het product.

Een doordachte UX-design gaat verder dan alleen een aantrekkelijk uiterlijk; het houdt rekening met de behoeften, doelen en verwachtingen van de gebruikers. Het omvat aspecten zoals eenvoudige navigatie, interacties, toegankelijkheid en consistentie. Een goed doordachte UX zorgt voor tevreden gebruikers, hogere conversies en klantenloyaliteit, wat op zijn beurt bijdraagt aan het succes van een digitaal product.

User Interface (UI) is het visuele aspect van een digitaal product dat de gebruiker rechtstreeks ervaart. Het omvat de algehele stijl, look & feel, typografie, kleuren, iconen en andere visuele elementen die de gebruikerservaring beïnvloeden. Een effectieve UI sluit naadloos aan op de UX en is ontworpen om de gebruiker te begeleiden en te helpen bij het bereiken van zijn doelen.

Een goede UI-design streeft naar een evenwicht tussen esthetiek en functionaliteit, waarbij de visuele elementen niet alleen mooi zijn, maar ook een duidelijk doel dienen. Door aandacht te besteden aan UI-design omarmen we de identiteit van het bedrijf en wordt de interactie met het product of merk aangenamer. Het versterkt de algehele gebruikerservaring, wat cruciaal is voor het succes van elk digitaal product of platform.

Nieuwsgierig naar wat we samen kunnen bereiken?

Stuur ons dan al jouw vragen, ideeën & wensen toe. Dan nodigen we je graag eens uit voor die eerste kennismaking!

Thijs & Ivana Jouw nieuwe project managers