Braintainment

Hét platform voor puzzels en spellen

Design Development
De uitdaging

Interactieve entertainment voor iedereen

Bekijk website

Keesing heeft ons de opdracht gegeven om een unieke, interactieve website te ontwikkelen, inclusief een demo-omgeving met beveiligde toegang. De demo-omgeving vereist een inlogfunctionaliteit om controle te behouden over wie toegang krijgt tot de beveiligde informatie. Deze login stelt prospects van Keesing in staat om het product te verkennen en biedt Keesing bovendien de mogelijkheid om contactgegevens van potentiële klanten te verzamelen.

Het publieke gedeelte van het platform fungeert als een krachtige marketingtool, waarbij het design zorgvuldig is afgestemd op diverse conversie-optimalisatietechnieken. Het custom webdesign moest een balans vinden tussen een kleurrijk en speels uiterlijk dat past bij het concept, en professionaliteit om de juiste doelgroep aan te spreken.

Bekijk website
De aanpak

Een promotiewebsite en een dashboard in één

Het ontwerpproces begon bij het in kaart brengen van de juiste gebruikersflow passende bij de verschillende gebruikers die zich zullen bewegingen op de website. We hebben door middel van wireframes uitgetekend welke pagina's er nodig zijn en hoe deze allemaal kunnen leiden naar de gewenste conversie(s). De niet-ingelogde gebruiker wordt gestuurd naar het aanvragen van een demo, terwijl de ingelogde gebruiker vanuit de demo-omgeving wordt geleid naar het aanvragen van een offerte.

Er zijn dus twee verschillende omgevingen gebouwd om de gebruikersrollen te begeleiden, die verschillen in flow, informatieve inhoud en conversiedoelen. De ingelogde gebruiker wordt verwelkomd met een op maat gemaakt dashboard waar de beleving van Braintainment goed voelbaar is, terwijl een andere gebruikersrol een conversie-geoptimaliseerde sales website te zien krijgt.

Het resultaat

Ontdek de wereld van Braintainment

De website is voornamelijk kleurrijk vormgegeven en bevat verschillende grafische elementen om de gebruiker een plezierige customer journey te bieden. Over de hele website zijn diverse animaties en scroll-effecten toegevoegd voor een unieke spelbeleving. De website van Braintainment promoot op een ludieke wijze de diensten van Keesing Media Group. Het gemaakte design hebben we door middel van volledig custom webdevelopment functioneel gekregen.

Is jouw website toe aan vernieuwing?

Laten we dan eens kijken wat wij voor jou kunnen betekenen tijdens een eerste kennismaking!

Sebastiaan & Wessel Masters of Design