Witloft

De handgemaakte leren schorten van Witloft verdienen een custom webshop

Design Development Marketing
De uitdaging

Het vergroten van het online marktaandeel van Witloft

Bekijk website

In een verzadigde markt zocht Witloft naar nieuwe mogelijkheden om de concurrentie voor te blijven en hun online marktaandeel te vergroten. Een meertalige webshop is hiervoor geïmplementeerd om deze wens binnen Europa te kunnen realiseren. Als A-merk voor lederen schorten weet Witloft als geen ander wat kwaliteit is, en daarom hebben ze gekozen voor een op maat gemaakte webshop die ook op UX & UI vlak volledig geoptimaliseerd is.

Bekijk website
De aanpak

Het positioneren van een Hollands merk in de digitale wereld.

We hebben het merk Witloft op verschillende fronten krachtig in de markt gezet. Het design van onze website is iets waar we trots op zijn. Het neemt de bezoeker echt mee in de wereld van Witloft, ofwel Nederlands vakmanschap. Naast een krachtig ontwerp is ook de technische kant van de website ijzersterk. We hebben rekening gehouden met schaalbaarheid en focus gelegd op de mobiele ervaring. We hebben de beste conversie-optimalisatie technieken toegepast, zoals een staffelkorting- en op maat gemaakt visueel filtersysteem.

Het resultaat

Een op maat gemaakte WordPress webshop met conversie optimaliserende technieken

De gehele webshop is compleet geoptimaliseerd voor mobiele gebruikers. Door voortdurend de gebruikerservaring en online aanwezigheid te verbeteren, dragen we bij aan een groter online marktaandeel voor Witloft. Onze focus ligt op het vergroten van conversies via de webshop, maar we richten ons ook op het verbeteren van social media advertentiecampagnes en direct marketing e-mails.

Nieuwsgierig naar wat we samen kunnen bereiken?

Stuur ons dan al jouw vragen, ideeën & wensen toe. Dan nodigen we je graag eens uit voor die eerste kennismaking!

Thijs & Ivana Jouw nieuwe project managers