< p>LeadExpress

Project
Planner

Projectplanner

Diensten van WP Masters , website optimalisatie

Website
Optimalisatie

Het is fijn om een mooie website te hebben maar hier begint het vaak pas en net zoals je bedrijf moet deze regelmatig worden onderhouden. Wanneer een website té langzaam laadt of slecht bereikbaar is dan heb je hier weinig aan. Sterker nog, het kan zelfs bezoekers wegjagen.

Online gebruikers geven aan een website te verlaten wanneer een pagina laden langer dan drie seconden duurt. De kans is aanwezig dat je hierdoor conversies en contacten misloopt.

Een snelle website is ook erg goed voor de vindbaarheid. Een van de belangrijkste factoren waarop Google websites waardeert is de snelheid. De zoekmachine wilt namelijk dat bezoekers relevante informatie zo snel mogelijk te zien krijgen, bij een trage website haakt 85% af zonder de website überhaupt gezien te hebben.

Een supersnelle WordPress website

Een snelle WordPress website is belangrijk en gelukkig kunnen wij hier bij helpen. WP Masters is gespecialiseerd in WordPress en optimaliseert wekelijks vele WordPress websites. Onze eigen website laadt bijvoorbeeld ook binnen 1 seconde en behoort tot de snelste websites ter wereld.

Wij kunnen deze optimalisatie ook voor andere websites uitvoeren. Tijdens dit proces gebruiken wij verschillende optimalisatie technieken waaronder her implementeren van nieuwe plugins, optimalisatie van de code, verkleinen van de afbeeldingen en het stabiliseren van de hosting.