We all love quick websites

Website optimalisatie

Het is fijn om een mooie website te hebben maar hier begint het vaak pas en net zoals je bedrijf moet deze regelmatig worden onderhouden. Wanneer een website té langzaam laadt of slecht bereikbaar is dan heb je hier weinig aan. Sterker nog, het kan zelfs bezoekers wegjagen. Ontdek hoe website optimalisatie betere prestaties levert.

Een trage website is slecht voor je online imago

Online gebruikers geven aan een website te verlaten wanneer een pagina laden langer dan drie seconden duurt. De kans is aanwezig dat je hierdoor conversies en leads misloopt.

Een snelle website is ook erg goed voor de vindbaarheid. Een van de belangrijkste factoren waarop Google websites waardeert is de snelheid. De zoekmachine wilt namelijk dat bezoekers relevante informatie zo snel mogelijk te zien krijgen, bij een trage website haakt 85% af zonder de website überhaupt gezien te hebben.

Start een project

Let's go really fast

Een snelle WordPress website is belangrijk en gelukkig kunnen wij hier bij helpen. WP Masters is gespecialiseerd in WordPress en optimaliseert wekelijks vele WordPress websites. Onze eigen website laadt bijvoorbeeld binnen 1 seconde en behoort tot de snelste websites ter wereld.

Wij voeren deze optimalisaties graag uit voor andere websites. Tijdens dit proces gebruiken wij verschillende optimalisatie technieken waaronder het verbeteren van de code, verminderen van de requests, verwijderen of vervangen van plugins, verkleinen van de afbeeldingen en het verbeteren van de hosting.

Ben je toe aan een nieuwe (custom) website?

Wij maken al ruim 10 jaar de mooiste (custom) websites in Wordpress. Zorg voor een online visitekaartje die bezoekers niet snel vergeten.

Daan Groenewoud Head of Development