Beex Branding

De marketing sidekick in jouw droomproject

Design Development
De uitdaging

Een visuele uitdaging

Bekijk website

Met een flink portfolio vol mooie en grote klanten, moest ook de website meegaan met de tijd: meer visuele elementen. Jij vraagt, wij draaien. Een website die volledig draait om indrukwekkende foto- en videografie. Iets wat vaak een beste impact heeft op de snelheid van je website, maar dit hebben we weten te optimaliseren waardoor een snelheid van de website bewaard is gebleven.

Bekijk website
De aanpak

Succesvolle merkverhalen

De website is voorzien van interactieve elementen, subtiele hover-effecten en prominente identiteitskenmerken, zoals de letter X uit het logo. Door gebruik te maken van een zachte groen in combinatie met een donkere grijs, vertalen we een team van krachtige dames met een speelse maar professionele look.

De focus ligt op de prachtige cases die in het oog moeten springen, daarom is deze pagina met veel zorg ontworpen om de projecten te laten schitteren. De video's zijn geoptimaliseerd, en ook op mobiele weergaven is de website een echte beleving.

Het resultaat

Ontdek BEEX en laat je inspireren

De afwisseling tussen statische en bewegende beelden zorgt voor een dynamische ervaring. Creativiteit staat centraal bij de meiden van BEEX, dus deze website sluit perfect aan bij hun visie.

Wij maken al ruim 10 jaar de vetste designs

Nieuwsgierig naar wat een indrukwekkend design inclusief een passende UX/UI voor jouw bedrijf of merk kan doen? Stuur mij dan een berichtje of plan direct een eerste call in.

Ivana Laan Head of Design