Mala Chetty

Een luxe silk wear droom voor elke modeliefhebber

Design Development Marketing
De uitdaging

Een geheel nieuwe webshop

Bekijk website

Mala Chetty heeft zich de afgelopen jaren weten te ontplooien tot een prachtig merk – en de oude website sloot niet meer aan bij de merkidentiteit. Daarnaast was de oude website een Lightspeed website welke wij geheel omgezet hebben naar een WooCommerce shop.

De producten zijn ware luxe silk ware, en de wens was groot om meer beleving mee te geven aan de website. Hoe voelt een dame zich in deze prachtige items; dat is wat het moest het uitstralen. Door gebruik te maken van een krachtig lettertype in combinatie met sterk beeldmateriaal en een zacht kleurpallet komt dit merk tot leven.

Bekijk website
De aanpak

Custom webdesign in een converterende webshop

De website van Mala Chetty moest niet het merk goed positioneren, maar bovenal ook converteren. We hebben hierdoor goed gekeken naar de hirachie van de kleuren, effecten en posities van de buttons, ofwel UX optimalisatie. En om de website direct ook beter vindbaar te krijgen in Google hebben wij een blog sectie toegevoegd waar we relevante content plaatsen met de juiste zoekwoorden.

Het resultaat

Unieke merkpositionering en doeltreffende online marketing

Naast het redesign zijn wij ook aan de slag gegaan met de online marketing van Mala Chetty. Zo verzorgen wij de maandelijkse optimalisaties voor Google (SEO) en beheren en optimaliseren wij een Google Ads & Facebook / Instagram Ads campagne. Het doel van de campagnes is om het merk bekender te maken en mensen te overtuigen van de kwaliteit van de resortwear zonder dat ze het gepast of gevoelt hebben. Een hele uitdaging, maar daar zeggen wij geen nee tegen!

Ben je toe aan een nieuwe (custom) website?

Wij maken al ruim 10 jaar de mooiste (custom) websites in Wordpress. Zorg voor een online visitekaartje die bezoekers niet snel vergeten.

Daan Groenewoud Head of Development