< p>LeadExpress

Project
Planner

Projectplanner

Een luxe silk wear droom
voor elke modeliefhebber.

klant

Mala Chetty

Diensten

Redesign, Development & Online Marketing

Wij mochten dit prachtige merk van Nederlandse bodem in een geheel nieuw jasje steken. Mala Chetty heeft zich de afgelopen jaren weten te ontplooien tot een prachtig merk – en de oude website sloot niet meer aan bij de merkidentiteit. Daarnaast was de oude website een Lightspeed website welke wij geheel omgezet hebben naar een WooCommerce shop. 

Hoewel het hier om een product gaat was de wens groot om meer beleving mee te geven aan de website. Hoe voelt een dame zich in deze prachtige items; dat is wat het moest het uitstralen. Door gebruik te maken van een krachtig lettertype in combinatie met sterk beeldmateriaal en een zacht kleurpallet komt dit merk tot leven.

Responsive website met conversie technieken

De website van Mala Chetty moest niet alleen mooi zijn, maar ook informeren en converteren. We hebben hierdoor goed gekeken naar de kleuren, effecten en posities van de buttons. Om hem direct ook beter vindbaar te krijgen in Google hebben wij een blogsectie toegevoegd waar Mala Chetty haar verhaal kan delen.

Naast het redesign zijn wij ook aan de slag gegaan met de online marketing van Mala Chetty. Zo verzorgen wij de maandelijkse optimalisaties voor Google (SEO) en beheren en optimaliseren wij een Google Ads & Facebook / Instagram Ads campagne. Het doel van de campagnes is om het merk bekender te maken en mensen te overtuigen van de kwaliteit van de resortwear zonder dat ze het gepast of gevoelt hebben. Een hele uitdaging, maar daar zeggen wij geen nee tegen!

Rood quote icoon

Het was een mooie uitdaging om dit prachtige merk van Nederlandse bodem visueel neer te mogen zetten. Het was aan mij de taak om de identiteit van het merk te vertalen naar web, en de beleving van de producten goed mee te kunnen geven aan de bezoeker. Een chique en kwalitatief hoogwaardig gevoel met een speelse vrije look is wat ik wilde bereiken. 

Ivana Laan
WP Masters

We help brands become online legends

Wij helpen je graag verder met de branding en online positionering van je bedrijf. Kom gerust langs voor een kop koffie of laten wij een afspraak maken.

WP Masters button om naar de projectplanner te gaan

Start een project

We help brands become online legends

Wij helpen je graag verder met de branding en online positionering van je bedrijf. Kom gerust langs voor een kop koffie of laten wij een afspraak maken.

WP Masters button om naar de projectplanner te gaan

Start een project

WP Masters Portfolio item with Fitshe logo

Healthy bars voor healthy women

Branding / Development / Fitshe / Marketing / SEA / UX/UI design / Webdesign