Notchie

Met gemak, je eiwitten en groenten in één zak

Design Development Marketing
De uitdaging

Unieke website met een geoptimaliseerde webshop

Bekijk website

Notchie, het antwoord op jouw zoektocht naar gemak én gezondheid, biedt een innovatief assortiment van vegan high protein producten aan. Als een toonaangevend en trendy merk heeft Notchie zich gevestigd als de go-to keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een snelle, voedzame oplossing zonder compromissen te sluiten op het gebied van smaak of kwaliteit. Toen Notchie ons benaderde met het verzoek om een volledige website te creëren, inclusief een geïntegreerde online shop, waren we enthousiast om met hun merk samen te werken en hun reeds bestaande branding verder uit te bouwen.

Bekijk website
De aanpak

Een smaakvolle website met unieke persoonlijkheid

Geïnspireerd door het dynamische logo en de eigentijdse verpakkingen, hebben we de stijl van Notchie naadloos vertaald naar een levendig webdesign. Door gebruik te maken van heldere kleuren en speelse elementen, zoals afbeeldingen van verse groenten die de essentiële ingrediënten van de soepen benadrukken, hebben we een online platform gecreëerd dat de unieke persoonlijkheid van Notchie weerspiegelt.

Daarnaast hebben we op maat gemaakte pictogrammen ontworpen die de verschillende kenmerken van Notchie-soepen visueel vertegenwoordigen, waardoor het voor bezoekers gemakkelijk is om de gewenste informatie te vinden. Bovendien hebben we speciale animaties geïntegreerd in het bestelproces om de eenvoud en gebruiksvriendelijkheid van het online winkelen bij Notchie te benadrukken.

Het resultaat

Get cookin’ with Notchie!

Om het navigeren door deze uitgebreide collectie recepten eenvoudig te maken, hebben we een handige filterfunctie geïmplementeerd waarmee bezoekers kunnen selecteren op categorieën zoals ontbijt, lunch, diner of snacks voor bij de borrel. Of je nu op zoek bent naar een snel en voedzaam ontbijt om je dag goed te beginnen of naar een smaakvolle maaltijd voor een gezellig diner, Notchie biedt eindeloze mogelijkheden om jouw culinaire creativiteit te verkennen.

Ben jij ook zo toe aan conversies?

Wij bouwen dagelijks geoptimaliseerde funnels die van A tot Z qua stijl, gevoel & context kloppen en dat willen we natuurlijk ook graag voor jou doen!

Jesse & Ayat Masters of Marketing