Stratos Yachts

Expand your horizon and dominate the seas

Design Development
De uitdaging

Passie voor perfectie

Bekijk website

De opdracht begon in de zomer van 2022. Stratos, het eigen merk van Lengers Yachts, werd opgericht door Bas. Een droom die tot leven moest komen. De eerste was stap het ontwikkelen van een merkidentiteit. Een stoer, luxe merk die over de wateren van de wereld zal gaan varen. Het was dus aan ons om de droom van Bas vorm te geven.

Nadat de identiteit ontwikkeld was rolde we door in de algehele online merkpositionering, en daar hoort natuurlijk ook een website bij.

Bekijk website
De aanpak

Een eigenzinnige website met een eigen configurator

De website moest niet alleen het yacht tentoonstellen, maar ook echt het gevoel van de organisatie dragen. We hebben er daarom voor gekozen om met video headers en veel beeldmateriaal te werken en de organisatie zelf ook echt zijn eigen pagina te geven. De single yacht pagina, waar het stiekem allemaal omdraait, is weergegeven met een eigen story-telling vibe. Dit wil zeggen dat de pagina zelf je de belevenis van de yacht meegeeft. De website kreeg daarnaast een geanimeerde loader waarmee een ludieke binnenkomer werd gerealiseerd.

We hebben een volledig op maat gemaakte configurator ontwikkeld waarmee je jouw droomjacht zelf kunt samenstellen. Daarna genereert het systeem een PDF die per email naar de potentiële nieuwe eigenaar van het jacht wordt gestuurd.

Het resultaat

'We help brands become online legends.'

De WP Masters slogan die, naar onze overtuiging, absoluut wordt waargemaakt door deze website. De website ademt het merk, en met het levendige ontwerp verbluffen we de bezoeker op een ludieke wijze.

Wij maken al ruim 10 jaar de vetste designs

Nieuwsgierig naar wat een indrukwekkend design inclusief een passende UX/UI voor jouw bedrijf of merk kan doen? Stuur mij dan een berichtje of plan direct een eerste call in.

Ivana Laan Head of Design