The Watch NOW

A little reminder to be aware of the moments

Design Development
De uitdaging

WooCommerce webshop met custom webdesign

Bekijk website

De NOW watches zijn meer dan alleen accessoires; ze zijn een statement van tijdloosheid en bewustzijn. Deze prachtige horloges zijn niet bedoeld om de tijd op te lezen, maar om je eraan te herinneren dat het huidige moment belangrijker is dan haasten. Telkens wanneer je naar je NOW watch kijkt, word je subtiel aangemoedigd om te vertragen, te genieten van het moment en te waarderen waar je op dat moment bent.

Als trotse partner van The Watch NOW hebben wij een integrale rol gespeeld in het volledige traject, van conceptontwikkeling tot productlancering. Onze betrokkenheid omvatte het creëren van de merkidentiteit, het ontwerpen van de producten, het bepalen van de online positionering en strategie, en het ontwikkelen van de webshop.

Bekijk website
De aanpak

Een unieke website met een tijdloos karakter

Onze samenwerking met BEEX Branding heeft geresulteerd in een unieke, op maat gemaakte webshop die perfect aansluit bij het tijdloze karakter van The Watch NOW. Door een uitgebreide fotoshoot en styling te organiseren, hebben we ervoor gezorgd dat elk detail van de horloges tot zijn recht komt in het design van de website. Van de verfijnde productpagina's tot de op maat gemaakte checkoutpagina's, elk aspect van de webshop is zorgvuldig ontworpen om de exclusieve uitstraling van de NOW watches te benadrukken.

Het resultaat

Indrukwekkende merkpositionering en geoptimaliseerde online zichtbaarheid

Het resultaat is een adembenemende website die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook een gevoel van luxe en verfijning uitstraalt. De sfeerbeelden spelen een cruciale rol in het overbrengen van de unieke ervaring van het dragen van een NOW watch, terwijl het webapp-menu op de mobiele versie zorgt voor een naadloze en intuïtieve navigatie voor bezoekers. Door slimme SEO-optimalisatie en integratie met diverse software, zoals Snelstart, Sendcloud en Google Tag Manager, hebben we de online zichtbaarheid van The Watch NOW verbeterd.

Kortom, onze samenwerking heeft geleid tot een webshop die niet alleen de essentie van The Watch NOW vastlegt, maar ook een ongeëvenaarde online winkelervaring biedt voor liefhebbers van tijdloze elegantie en bewustzijn.

Is jouw website toe aan vernieuwing?

Door onze expertise in webdesign en development zijn we in staat om unieke en impactvolle online ervaringen te creëeren.

Thijs Verhoeven The Big Boss