VRF

Heroes in Technical Event Productions

Design Development Marketing
De uitdaging

Een passend ontwerp binnen de wereld van AV-technologie.

Bekijk website

Een op maat gemaakt webdesign dat zich onderscheidt van alle concurrenten, dat was de hoofdvraag waaraan moest worden voldaan bij het ontwerpen van de nieuwe website van VRF. Het doel was om de juiste doelgroep aan te spreken met een opvallend ontwerp. Aangezien de identiteit van de organisatie verouderd was, is deze ook in een fris maar herkenbaar nieuw jasje gestoken.

Bekijk website
De aanpak

Fusce nec lacus placerat tristique tortor

Samen met de klant hebben we een gebrainstormd, en alle wensen doorgenomen. Met een stoere portfolio pagina worden de vele projecten van VRF op een visuele wijze getoond.

Het marketingteam heeft een SEO-optimalisatie uitgevoerd op basis van een grondig zoekwoordenonderzoek. We hebben de juiste zoekwoorden verwerkt in alle teksten op de website, waardoor we een goede vindbaarheid in Google hebben weten te realiseren.

Het resultaat

Van creatief concept tot realisatie

De website is geoptimaliseerd voor verschillende apparaten, waardoor gebruikers het gevoel van de organisatie op elk scherm kunnen beleven. Daarnaast kunnen bezoekers via de website eenvoudig contact opnemen met VRF, door gebruik te maken van een custom contactformulier. Kortom, de website van VRF fungeert als een centrale hub voor het verkennen van het bedrijf, het inzien van hun prachtige portfolio en het verkrijgen van waardevolle informatie over hun diensten.

Wij maken al ruim 10 jaar de vetste designs

Nieuwsgierig naar wat een indrukwekkend design inclusief een passende UX/UI voor jouw bedrijf of merk kan doen? Stuur mij dan een berichtje of plan direct een eerste call in.

Ivana Laan Head of Design