< p>LeadExpress

Project
Planner

Projectplanner

Diensten van WP Masters, merkpositionering

Merkpositionering

Wij weten dat het online positioneren van een merk meer inhoudt dan alleen een goed design dat de nieuwste trends volgt. Alle aspecten en skills die hierbij komen kijken hebben we bij WP Masters in huis.

Door de jaren heen hebben wij veel klanten geholpen met het lanceren, laten groeien of herpositioneren van merken en producten. Dit lukt ons mede omdat wij voordat wij een advies uitbrengen of aan de slag gaan een strategisch sessie houden waarin wij willen weten wat de doelstellingen, USP’s, uitdagingen en concurrenten van de organisatie zijn. Dit zijn uitgebreide meetings waarbij het gehele bedrijf geanalyseerd en besproken wordt. Wij kunnen klanten hierdoor beter helpen om van hun merk of product een online legend te maken.

Door een goede positionering uit te werken en samen tactische beslissingen te nemen welke activiteiten wel en ook juist niet te doen, helpen wij jouw merk of product de juiste plek te geven in de online wereld. Wij starten hierbij altijd bij het concept, het verhaal van jouw product of dienst moet kloppen en passen bij de doelgroep. Als dat eenmaal perfect klopt dan is het halve werk gedaan en kan ons team aan de slag om de positionering verder door te voeren.

Toe aan een goede online (her)positionering?

Laat ons jouw bedrijf helpen een online legend te worden. Neem contact met ons op door de projectplanner in te vullen of door een mailtje te sturen naar info@wpmasters.nl