Mercury Yacht Construction

Vakmanschap en maatwerk in jachten

Design Development
De uitdaging

Passie voor perfectie

Bekijk website

Mercury Yacht Construction benaderde ons met het verzoek om een nieuwe website te ontwikkelen. Als een vooraanstaand bedrijf in de jachtconstructie is het cruciaal dat Mercury een website heeft die dit gevoel weerspiegelt voor bezoekers. De website fungeert echt als een visitekaartje voor leveranciers en zakelijke partners, en dient daarnaast als platform om hun betrokkenheid bij de vakschool te promoten. De website moet een stoere en down-to-earth uitstraling hebben, terwijl tegelijkertijd het gevoel van familie en gemeenschap wordt benadrukt.

Bekijk website
De aanpak

Samen bouwen, samen schitteren!

Als start van het project hebben we een uitgebreide rondleiding gehad in de loods van Mercury, waar we echt konden ervaren hoe enorm de werkplaats is en hoe indrukwekkend de omvang van de jachten is waaraan ze werken. Deze grootsheid van Mercury wilden we treffend weergeven op de website. Dit hebben we gerealiseerd door gebruik te maken van prominente afbeeldingen, krachtige titels en subtiele animaties die geactiveerd worden tijdens het scrollen door de pagina's. Een absolute eyecatcher is de speciale animatie op de 'over ons' pagina, waarbij een jacht recht op de bezoeker afkomt terwijl het uit de loods vaart.

Het resultaat

Een website met impact!

Als eindresultaat hebben we een website opgeleverd waar Mercury enorm trots op is! De essentiële informatie over Mercury en hun werkzaamheden wordt op diverse plaatsen op de website duidelijk gepresenteerd. In combinatie met krachtige fotografie krijg je echt het gevoel dat je te maken hebt met een professioneel bedrijf dat tevens het warme gevoel van een familie uitstraalt.

Is jouw website toe aan vernieuwing?

Laten we dan eens kijken wat wij voor jou kunnen betekenen tijdens een eerste kennismaking!

Marco Law Head of Development