Captin

Het totaalconcept voor (medewerkers) participatie

Design Development Marketing
De uitdaging

Een moderne en indrukwekkende website

Bekijk website

Captin zocht naar een partner die een volledig nieuwe website kon creëren die beter aansluit bij de professionele uitstraling van het merk en aantrekkelijker is voor zakelijke klanten. De website moet indrukwekkend zijn en voldoen aan de hedendaagse trends, terwijl het tegelijkertijd vertrouwen en kwaliteit uitstraalt. Dit wordt het visitekaartje voor zowel bestaande klanten als potentiële leads, en is daarom van groot belang.

Bekijk website
De aanpak

Partner voor ondernemend Nederland

Captin heeft een nieuwe website nodig die professioneler is en meer past bij de uitstraling van het merk Captin. De website moet commerciëler gemaakt worden en aantrekkelijker voor zakelijke klanten. Aan ons om een moderne en indrukwekkende website te ontwikkelen waarbij het gevoel en de ervaring goed naar voren moet komen. Bezoekers moeten meteen een gevoel van vertrouwen en kwaliteit hebben.

Het doel van de website is tegelijkertijd informatief en commercieel. We hebben gekeken naar wat voor content er op de verschillende pagina's getoond moeten worden, en hoe we de gebruiker kunnen meenemen in dit verhaal. We willen uiteraard niet dat het één grote lap tekst is waarin je als gebruiker kan verdwalen of waar je na 2 zinnen al afhaakt. De teksten goed opbreken en gebruik van illustraties en foto's waren daarom erg belangrijk.

Het resultaat

Het totaalconcept voor medewerkersparticipatie

Een pakkende binnenkomer en een website met moderne transities en animaties is het resultaat van dit mooie project. De teksten lezen makkelijk en de website in zijn algemeen kan echt als visitiekaartje gebruikt worden voor iedereen die geïnteresseerd is in medewekersparticipatie. Met het ophalen van gegevens voor de handelsplatform laten we zien dat we ook in meer ingewikkelde zaken altijd met een oplossing komen.

Is jouw website toe aan vernieuwing?

Laten we dan eens kijken wat wij voor jou kunnen betekenen tijdens een eerste kennismaking!

Marco Law Head of Development