Deskfinder

Vind jouw ideale kantoorruimte in Nederland

Design Development
De uitdaging

Een nationaal platform voor alle soorten kantoorruimtes.

Bekijk website

Deskfinder is een op maat gemaakt verhuurplatform waar makelaars hun panden kunnen toevoegen, uploaden en delen met de wereld. Het idee voor dit portaal ontstond in 2013 uit een samenwerking tussen vier vooraanstaande makelaars in vier steden in de Randstad. Ze waren het er allemaal over eens: het moest anders.

Hoewel het platform aanvankelijk moeizaam van de grond kwam, besloten ze een eerste technisch en adviserend consult bij ons te boeken. Wij zagen direct enorme potentie in dit project en raakten enthousiast door de energie en ideeën die naar voren kwamen.

Bekijk website
De aanpak

Gemakkelijk en snel jouw nieuwe kantoorruimte vinden

Onze missie voor Deskfinder was kristalhelder: we willen de zoektocht van ondernemers van begin tot eind eenvoudig, plezierig en extreem snel maken. Met Deskfinder streven we ernaar om binnen 3 uur een bezichtiging te regelen. Daarom zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe technologieën om onze bezoekers nog beter van dienst te kunnen zijn. In deze branche staan ondernemers nooit stil, en dat geldt ook voor ons.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een platform voor business centers, werkruimtes en kantoren, waar jaarlijks meer dan 100.000 mensen de ideale werkplek of kantoorruimte vinden. Sinds eind 2018 beheren we zowel het platform als de online marketing van dit vernieuwde vastgoedplatform.

Het resultaat

Geoptimaliseerde weergave voor mobiele gebruikers

Uit data bleek dat meer dan 60% van het verkeer afkomstig is van mobiele gebruikers, en dat de meeste conversies plaatsvinden op mobiele apparaten. Als ondernemer wil je natuurlijk snel resultaten boeken en ben je vaak onderweg. Met deze gedachte is Deskfinder volledig geoptimaliseerd voor mobiele gebruikers. Het zoeken naar een kantoorpand op maat kan in enkele seconden worden voltooid, en het plannen van een bezichtiging is eenvoudig binnen 3 uur geregeld.

Is jouw website toe aan vernieuwing?

Laten we dan eens kijken wat wij voor jou kunnen betekenen tijdens een eerste kennismaking!

Marco Law Head of Development