Lengers Yachts

Preferred supplier of a wonderful time

Design Development
De uitdaging

Custom webdesign met focus op data-invoer van yachten

Bekijk website

Bas, de eigenaar van Lengers Yachts, benaderde ons met een ambitieuze opdracht: het creëren van een adembenemende website die perfect aansluit bij de kernwaarden van zijn bedrijf: expertise, uitmuntendheid en toewijding. Hij streefde naar een online platform dat niet alleen de concurrentie overtrof met zijn luxe uitstraling en oog voor detail, maar ook de mogelijkheid bood om het aanbod eenvoudig zelf toe te voegen en te beheren.

Bekijk website
De aanpak

Indrukwekkende gebruikerservaring en optimale vindbaarheid

Ons doel was om de bezoekers van de website een ongeëvenaarde gebruikerservaring te bieden, met een intuïtieve navigatie en een snelle laadtijd. We hebben een natuurlijke flow gecreëerd die de bezoekers moeiteloos door de verschillende secties van de website leidt, terwijl we tegelijkertijd de laadtijd hebben geoptimaliseerd om ervoor te zorgen dat klanten snel de informatie vinden die ze nodig hebben, vooral in de yachtomgeving waar snelheid en efficiëntie cruciaal zijn.

Daarnaast hebben we de vindbaarheid van de website in zoekmachines geoptimaliseerd, waardoor potentiële klanten Lengers Yachts steeds gemakkelijker kunnen vinden en verkennen. Met een doordachte SEO-strategie zorgen we ervoor dat de website hoog scoort in zoekresultaten, waardoor de zichtbaarheid en het bereik van het bedrijf worden vergroot.

Het resultaat

Een verbluffende weergave van vier merken in één beeld

Een van onze meest indrukwekkende prestaties was het ontwikkelen van een innovatief 'above the fold' zijmenu met een verbluffend hover-effect, waarmee we de vier vooraanstaande merken die Lengers Yachts verkoopt, op een prominente en aantrekkelijke manier binnen de website hebben gepositioneerd. Dit zijmenu is slechts een voorbeeld van de vele creatieve oplossingen die we hebben geïmplementeerd om de website van Lengers Yachts te onderscheiden en te laten opvallen.

Leuke weetje: al bijna 10 jaar zijn wij de drijvende kracht achter alle online platformen van Lengers Yachts. Met trots kunnen we zeggen dat we momenteel 10 websites en portalen voor hen beheren, en dit aantal blijft gestaag groeien naarmate we blijven samenwerken aan het versterken van hun online aanwezigheid en het vergroten van hun succes.

Ben je toe aan een nieuwe (custom) website?

Wij maken al ruim 10 jaar de mooiste (custom) websites in Wordpress. Zorg voor een online visitekaartje die bezoekers niet snel vergeten.

Daan Groenewoud Head of Development