Mobilane

Wereldwijd bouwen aan een groener en gezonder leefklimaat

Design Development
De uitdaging

Vernieuwing op online vlak

Bekijk website

Mobilane was toe aan vernieuwing op online vlak en het Europees georiënteerde bedrijf kwam zo bij ons terecht. Wij hebben door middel van een aantal brainstorm sessies de online strategie en positionering gedefinieerd en vervolgens zijn wij aan de slag gegaan met het functionele design van de nieuwe website.

Het was voor Mobilane heel belangrijk om een internationale uitstraling te hebben en daarom hebben wij een “global” website gebouwd waar men direct kan kiezen welk land / website ze willen bezoeken. Dit zorgt direct voor een zakelijke uitstraling en laat zien dat Mobilane een grote professionele partij is.

Bekijk website
De aanpak

Fusce nec lacus placerat tristique tortor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed metus arcu, euismod nec erat at, bibendum rutrum ante. Etiam orci neque, commodo nec ullamcorper sed, mattis a erat. Aliquam sollicitudin imperdiet diam, sit amet consectetur massa commodo eget.

Maecenas mattis porttitor metus quis tincidunt. Nunc rhoncus vestibulum ante.

Het resultaat

Green, greener, greenest

Voor Mobilane creëerden wij een classic, tijdloos maar ook vooral toegankelijk design waarbij de beelden van Mobilane met hun veelzijdige plantensoorten voor zichzelf spreken en het design verrijken.

Het gebruik van 2 tinten groen in combinatie met veel wit zorgt voor rust, eenheid en professionaliteit binnen de website.

Is jouw website toe aan vernieuwing?

Laten we dan eens kijken wat wij voor jou kunnen betekenen tijdens een eerste kennismaking!

Sebastiaan & Wessel Masters of Design