Offshore Energy Exhibition & Conference

Europe’s foremost annual gathering for the entire offshore energy industry

Design Development Marketing
De uitdaging

De wereld van Offshore Energy samen brengen

Bekijk website

Moederbedrijf Navingo verzorgt elk jaar een evenement voor mensen uit de hele wereld om bij een te komen en samen de wereld van Offshore Energy te bespreken. Met meer dan 8000 bezoekers verdeeld over 2 dagen en meer dan 500 bedrijven en organisaties die komen om hun kennis te delen is het evenement een groot succes. Om deze reden wilde Navingo graag dat het evenement meer focus krijgt en dat er een aparte website moest komen om alle informatie duidelijk over te brengen.

Aan de hand van een al bestaande huisstijl moesten we in korte tijd 20+ pagina's opzetten met altijd de achterliggende gedachte om de gebruiker de richting op te sturen van conversie, wat in dit geval het bemachtigen van een ticket is of het reserveren van een stand.

Bekijk website
De aanpak

Dé jaarlijkse bijeenkomst voor de Offshore Energy sector

Tijdens een eerste brainstorm sessie hebben we alle pagina's duidelijk gemaakt die moeten komen op de nieuwe website. Vervolgens hebben we een huisstijlhandboek ontvangen en was het ontwerpen geblazen. De opzet van de pagina's was een mix van bestaande content en nieuwe content, dus het was af en toe puzzelen welke content er getoond wordt op een pagina en welke conversie we eruit wilden halen.

Het was dus niet alles in een nieuwe jasje zetten maar ook zorgvuldig nadenken wanneer we de gebruiker pushen om over te gaan op actie.

Het resultaat

Toonaangevend internationaal evenement met een passende website

Een mooi resultaat mag er wezen! Een moderne website die zoveel mogelijk conversie binnen haalt. Op de juiste plekken zijn er beweging en transities toegevoegd om de website niet statisch te lijken en de huisstijl tot op de puntjes doorgevoerd en toegepast. Ook is er gebruik gemaakt van overlap van elementen op verschillende posities binnen pagina's om diepte te creëren. Navingo is erg trots op de website en wij zijn erg trots op de effectieve websiteontwikkeling.

Is jouw website toe aan vernieuwing?

Laten we dan eens kijken wat wij voor jou kunnen betekenen tijdens een eerste kennismaking!

Sebastiaan & Wessel Masters of Design