Lesterius

Tailor-made software for your business

Design Development
De uitdaging

Work smarter. Increase your performance

Bekijk website

De meetings hadden een internationaal karakter en menig keer zaten we met Fransen, Nederlanders en Belgen aan tafel. Super gaaf om dit mee te maken en ook om tijdens het branding proces elke cultuur een plaatsje te geven in het ontwerp. Olivier & Monique waren op zoek naar een full digital agency die hun kon helpen met het vernieuwen van de online positionering van Lesterius.

Na diverse gesprekken waren wij de gelukkigen om Lesterius verder te helpen in de digitale wereld. Beginnend met een nieuwe branding, vervolgens deze branding doorvertaald naar een nieuwe ontwerp voor de website en tot slot de ontwikkeling van een prachtig online platform (pixel perfect van design naar development). Lesterius was voor WP Masters een van de eerste Europese klanten en dat maakt het extra speciaal. De meetings hadden een internationaal karakter en menig keer zaten we met Fransen, Nederlanders en Belgen aan tafel. Super gaaf om dit mee te maken en ook om tijdens het branding proces elke cultuur een plaatsje te geven in het ontwerp.

Bekijk website
De aanpak

Fusce nec lacus placerat tristique tortor

Het logo van Lesterius bestaat uit veel kleuren en voor de branding & het design was het een uitdaging om met al deze kleuren rekening te houden zonder dat het een kermis werd.

Het resultaat

Een soepele overloop van vele kleuren

Een van de lastige dingen aan de Lesterius website waren de vele talen (meer dan 10 talen!) waarin de website beschikbaar moest zijn. Hier komt bij dat het niet allemaal verschillende talen waren, maar bijvoorbeeld ook 2x Nederlands, 1x met de Belgische vlag en 1x met de Nederlandse vlag. Dit moest technisch allemaal correct op elkaar afgestemd zijn en op een dusdanige manier gebouwd worden dat ook het beheer van de content in meer dan 10 talen goed en eenvoudig mogelijk bleef.

Is jouw website toe aan vernieuwing?

Door onze expertise in webdesign en development zijn we in staat om unieke en impactvolle online ervaringen te creëeren.

Thijs Verhoeven The Big Boss