Vandersnoek

Uw vastgoed weer duurzaam de toekomst in

Design Development
De uitdaging

Al meer dan 150 jaar de vertrouwde partner voor vastgoedonderhoud

Bekijk website

Vandersnoek kwam naar ons toe voor een moderne en frisse website waarbij de persoonlijkheid van de organisatie goed naar voren komt. De website moet de bezoeker nieuwsgierig maken, de diversiteit aan projecten tonen en uitnodigen tot eventuele samenwerking. Daarnaast is het belangrijk dat de website jong, professioneel en vernieuwend aanvoelt.

Tevens zal de nieuwe website meer inzichten geven in de bedrijfscultuur, hoe is het om te werken bij Vandersnoek, en welke services er aangeboden worden.

Bekijk website
De aanpak

Allround partner op het gebied van bouwkundige renovaties

Een frisse website die mee gaat met de tijd, maar tegelijkertijd ook speelse elementen heeft. De website moest dienen als visitekaartje aan de hand van alle verschillende projecten die getoond worden, maar ook door het showcasen van de services. Overal moest de website een vriendelijk gevoel overdragen aan de gebruiker. Dit hebben we toegepast door onder andere veel met afgeronde hoeken te werken in de knoppen en vlakken.

Ook was er de wens om de speelse illustraties terug te laten komen op de website. Deze hebben we op verschillende plekken doorgevoerd, waaronder een collage op de Bewoners pagina van 12 stappen waar veel van deze illustraties gebruikt zijn.

Het resultaat

Resultaatgericht samenwerken en hart voor bewoners

Een super moderne en speelse website is het eindresultaat van deze prachtige website geworden. Een unieke stijl is opgezet die bijna nergens anders te zien is waardoor Vandersnoek een blijvende indruk zal achterlaten voor iedereen die de website bezoekt.

Een website om super trots op te zijn!

Is jouw website toe aan vernieuwing?

Laten we dan eens kijken wat wij voor jou kunnen betekenen tijdens een eerste kennismaking!

Sebastiaan & Wessel Masters of Design