Le Feu/Designers Hotspot

Exclusieve designproducten en kunstwerken

Design Development Marketing
De uitdaging

Import en distributie van uniek design.

Bekijk website

Met vier basismodellen en meer dan 40 variaties passen de producten van Le Feu in elke omgeving. Designers Hotspot is exclusief distributeur van deze prachtige designhaarden en Nordic Flame. De uitdaging zat hem voor ons in het creëren van merkbekendheid. De basis hiervoor was een nieuwe website die de doelgroep perfect zou gaan aanspreken.

Bekijk website
De aanpak

Van design tot exclusieve website

We hebben een design weten te creëren die zowel de B2B als de B2C markt aanspreekt. We hebben een meer 'storytelling' sfeer toegepast om zo het product aan de consument te presenteren, met veel gebruik van fotografie en een stijl die doet denken aan luxe look books.

Door de geoptimaliseerde shop kan men snel en gemakkelijk een product bestellen en is de conversieflow eenvoudiger gemaakt. Door middel van diverse marketingactiviteiten, zoals SEA en Social advertising wordt er gezorgd dat de gewenste doelgroep wordt bereikt.

Het resultaat

Exclusieve website en converterende campagnes

Het resultaat na een ontwikkelfase is een nieuwe, exclusieve website waar de producten van Le Feu en Nordic Flame centraal staan. De website draagt bij aan de online campagnes, met als doel om conversies te genereren. Door middel van campagnes op Facebook/Instagram en Google wordt er gezorgd dat er op verschillende kanalen de doelgroep wordt bereikt.

Ben jij ook zo toe aan conversies?

Wij bouwen dagelijks geoptimaliseerde funnels die van A tot Z qua stijl, gevoel & context kloppen en dat willen we natuurlijk ook graag voor jou doen!

Jesse & Ayat Masters of Marketing