< p>LeadExpress

WordPress website laten maken | WP Masters - Professionals

Project
Planner

Projectplanner

WordPress website laten maken

WordPress website laten maken

Een WordPress website laten maken is de start van een nieuw begin en zorgt voor een boost van jouw business. De kwaliteit van een WordPress website heeft zeker invloed op het succes van je business, bijvoorbeeld door een klantvriendelijk ontwerp en de snelheid van de website. Een goede WordPress website laat je daarom maken door de experts van WP Masters.

Waarom kies je voor WP Masters?

WP Masters, oftewel WordPress Masters, is gespecialiseerd in het ontwerpen, maken en beheren van professionele WordPress websites. Kies je voor WP Masters, dan ben je verzekerd van een zoekmachine-vriendelijke, op maat gemaakte website met een responsive webdesign, waar jouw eigen huisstijl in verwerkt is. Ook onze service laat niets te wensen over; we houden je gedurende het hele proces op de hoogte van de vorderingen en je hebt altijd een vast aanspreekpunt.

 

Ja, ik wil graag meer weten over een WordPress website laten maken!

Werkwijze van WP Masters

Elk project start bij ons met een ontspannen kennismaking onder het genot van een lekkere kop koffie. Vervolgens houden we een uitgebreide brainstormsessie, waarin jouw wensen en behoeften met betrekking tot je website uitgebreid aan bod komen. Welke functionaliteiten heb je nodig? Wat moet jouw WordPress website uitstralen? Welke strategie passen we toe? Op basis van de brainstormsessie gaan we schetsen en bepalen we het framework. Dan is het tijd voor de design fase, waarbij jouw huisstijl ontwerp tot in de kleinste details wordt uitgewerkt. Zodra jij akkoord bent met het ontwerp, starten we met de ontwikkeling van je WordPress website. We houden je gedurende het hele proces op de hoogte en werken in korte sprints, zodat je tussentijds de mogelijkheid hebt om te bekijken of alles naar wens verloopt en we indien nodig de route kunnen bijstellen. Zodra de bouw van de website is afgerond volgt er een revisieperiode waarin we alles uitgebreid testen en eventuele bugs kunnen verhelpen.

Laat je WordPress website maken

Wanneer je besluit om een WordPress website te laten maken, dan laat je dit vanzelfsprekend niet aan de eerste de beste over. WP Masters beschikt over meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van WordPress ontwikkeling en heeft al vele projecten op haar naam staan.

 

Benieuwd naar onze projecten?

Onderhoud website

Een WordPress website bouwen is één ding. Maar elke website vereist regelmatig onderhoud om de veiligheid, snelheid en continuïteit te waarborgen. Welke onderhoudswerkzaamheden er precies moeten worden uitgevoerd, is afhankelijk van onder andere de complexiteit en achterliggende techniek van je website. Over het algemeen kun je uitgaan van de volgende werkzaamheden:

 

  • Het maken van dagelijkse backups van de websitebestanden en database;
  • Het monitoren van de website en het oplossen van eventuele technische storingen;
  • Het waarborgen van de beveiliging;
  • Het updaten en testen van de WordPress core, thema’s en plugins.

 

Wanneer je het onderhoud van je WordPress website aan WP Masters uitbesteedt, dan heb je zelf geen omkijken meer naar de bovengenoemde activiteiten. Daarbij ontvang je een maandelijkse rapportage over de status van je website en de uitgevoerde werkzaamheden.

 

Lees meer over website beheer en onderhoud

Vindbaarheid van de website

Je WordPress website is klaar en voldoet aan jouw wensen en behoeften. Maar dan ben je er nog niet. Je hebt immers niet zo veel aan een mooie website als niemand deze weet te vinden! Gelukkig kunnen wij je ook ondersteunen op het gebied van zoekmachine optimalisatie of search engine optimization, oftewel SEO. Een WordPress website laten maken bij ons is dus erg handig, omdat we kennis van veel aspecten hebben, onder één dak.

 

SEO is een verzamelnaam voor verschillende handelingen die bijdragen aan de positie van jouw website op specifieke zoekwoorden in de organische zoekresultaten van Google. Middels het uitvoeren van een keyword onderzoek en het optimaliseren van zowel de content als de techniek achter de website, zorgen we dat je door de juiste doelgroep gevonden wordt. In bepaalde gevallen is er naast SEO ook behoefte aan zoekmachine adverteren of Search Engine Advertising, oftewel SEA. Bij deze vorm van online marketing vergroten we de zichtbaarheid van je website in de zoekresultaten door middel van betaalde advertenties. WP Masters heeft jarenlange ervaring op het gebied van zowel SEO als SEA en kan je alles vertellen over de mogelijkheden.

 

Wil je graag een vrijblijvende offerte aanvragen voor het laten maken van een WordPress website?