< p>LeadExpress

Project
Planner

Projectplanner

Diensten van WP Masters, custom design

Custom
Design

De identiteit, doelstellingen en wensen van het bedrijf, product of dienst zijn de belangrijkste ingrediënten bij het maken van een ontwerp of design. Wij leren deze graag kennen.

Onze Masters of Design hebben jaren ervaring op zowel grafisch als marketing gebied en helpen graag mee met het ontwerpen van een nieuwe huisstijl en grafische elementen. De identiteit, doelstellingen en wensen van het bedrijf zijn de belangrijkste ingrediënten bij het maken van een nieuw ontwerp. Wij gaan met deze informatie aan de slag en zorgen voor een passend en indrukwekkend design dat een vertaling is van de identiteit van de organisatie.

Custom design is altijd op maat

Onze designers helpen klanten met alle soorten grafische ontwerpen. Van brochures, banners en afbeeldingen op maat tot advertenties voor tijdschriften, alles is mogelijk. Voor een goed ontwerp hebben wij altijd eerst een gesprek zodat wij een goed beeld krijgen van de doelstellingen en wat de wensen zijn.

 

Hierna starten de designers van WP Masters met het maken van schetsen en een eerste voorstel. Zodra het grafisch ontwerp klaar is, is er nog ruimte voor aanpassingen en daarna kan het definitieve ontwerp afgerond worden.

Wij ontwerpen een huisstijl die echt klopt

Een huisstijl is meer dan alleen een mooi design dat de laatste trends volgt. Een goede huisstijl klopt van A tot Z en is een visuele doorvertaling van de identiteit. Dit gaat zo diep dat onze Masters je hier pas bij kunnen helpen nadat wij jouw bedrijf echt goed hebben leren kennen en we weten wat de USP’s zijn, welke uitdagingen er liggen, wat de doelstellingen zijn en wie de concurrenten zijn.

Het ontwerpen van een huisstijl start met het maken van een aantal voorstellen voor het logo, de typografie, kleurstellingen en afbeeldingsstijl. Dit nemen wij graag een aantal keer persoonlijk met je door zodat het beste resultaat behaald wordt. Bekijk hier meer informatie over het ontwikkelen van een huisstijl.

Ben jij klaar voor een nieuw unieke ontwerp?

Ben jij klaar om jouw uitstraling naar een hoger niveau te tillen? Vul dan onze projectplanner in of stuur een mail naar thijs@wpmasters.nl en plan een sessie met ons in.