Awareness & Conversies via Social Ads

Social advertising

Social media advertising is een ontzettend belangrijk marketingmiddel in de strategie van een bedrijf. Het medium biedt de mogelijkheid om een bepaald type content aan een gesegmenteerde doelgroep te laten zien. Het is een belangrijk onderdeel van de marketing funnel die wij bij veel klanten gebruiken. Elke social platform heeft haar eigen doelgroep en type mensen, en daar weten wij optimaal gebruik van te maken.

Is Social Media Advertising geschikt voor mijn bedrijf?

Social Media Marketing is over het algemeen geschikt voor ieder bedrijf. Voor elk bedrijf is er wel een bepaald doelgroep segment dat aansluit bij de producten of service van het bedrijf. Het kan echter zo zijn dat de ideale doelgroep efficiënter gevonden kan worden op andere platformen. Vaak is een combinatie van verschillende platformen en middelen het beste voor de marketing strategie.

Wil je dat wij met je meekijken naar jouw marketing strategie en het gebruik van social media marketing daarin?

Neem contact op

Social media advertising bij WP Masters

Wij zijn expert op het gebied van social media marketing, en nemen dit dus ook graag voor je uit handen. Omdat wij veel verschillenden klanten in ons bestand hebben, weten we precies waar doelgroep segmenten zich bevinden. We weten bijvoorbeeld wanneer ze online zijn, wanneer ze slapen, waar ze wonen, hoeveel huisdieren ze hebben en waar ze werken (niet in te letterlijke zin).

Wij zetten, samen met jou, een succesvolle social media campagne op op basis van de volgende stappen op:

Doelstellingen bepalen

Wij bepalen eerst samen de doelstellingen en hoe adverteren op social media hier het beste aan kan bijdragen.

Budget vaststellen

Vervolgens stellen wij het budget op dat voldoet aan jullie wensen en voldoende is voor een effectieve social advertentiecampagne.

Doelgroepen bepalen

Op basis van een doelgroep onderzoek, de ideale doelgroep vanuit jou, en de doelgroep die mogelijk interessant voor jouw bedrijf is bepalen wij wie we gaan benaderen en met welke boodschap.

Content brainstormsessie

Tijdens de brainstormsessie bepalen wij gezamenlijk welke content gebruikt gaat worden, wie deze maakt en welke stijl voor de campagne gebruikt gaat worden. Zo kunnen wij alle content in-house bewerken, of wordt dit (naar wens) aangeleverd.

Rapportage en optimalisatie

Tijdens de social campagne beheren wij de advertenties en sturen wij deze bij waar nodig. Zo zorgen wij voor de beste resultaten, alles wordt gemeten en wekelijks besproken met elkaar.

Ben jij ook zo toe aan conversies?

Wij bouwen dagelijks geoptimaliseerde funnels die van A tot Z qua stijl, gevoel & context kloppen en dat willen we natuurlijk ook graag voor jou doen!

Jesse & Ayat Masters of Marketing