FirstDrives

Een uniek interactief mobile first ontwerp met subtiele animaties

Design Development
De uitdaging

Toegankelijk design en een perfecte doorvertaling van de huisstijl

Bekijk website

Management Drives kwam naar ons toe met de vraag of wij konden helpen met de marktlancering van FirstDrives. Hiervoor hebben we een perfecte doorvertaling van het product naar een online positionering toe ontworpen en ontwikkeld. De website heeft een unieke stijl gekregen met veel subtiele animaties en bewegingen, waarbij onze UX/UI specialisten er wel voor gezorgd hebben dat de conversie-optimalisatie niet uit het oog verloren werd.

Een klein intro over FirstDrives: Met behulp van FirstDrives ga je ontdekken welke 2 drijfveren voor jou belangrijk zijn en wat dit betekent voor waar je energie van krijgt en waar je energie aan verliest. Je krijgt ook direct inzicht in wat je collega motiveert. Begrijpen jullie elkaar goed, vullen jullie elkaar aan, of hebben jullie vaak conflicten? FirstDrives geeft handvatten voor een (nog) betere en fijnere samenwerking.

Bekijk website
De aanpak

Eerste indrukken zijn blijvend, vooral bij websites!

De huisstijl van FirstDrives moest perfect doorvertaald worden naar een webdesign toe. Dit hebben wij aangepakt door kleuren, lettertypes, vormen, afbeeldingen, logo’s, bewegingen en gevoel door te vertalen in het design. We wilden ook fun en interacties toevoegen aan de website door verschillende subtiele animaties te integreren.

Conversieoptimalisatie was tevens een belangrijk doel. Daarom hebben we op de juiste plekken call-to-actions secties toegevoegd die naar de conversiepagina leiden en gebruik gemaakt van diverse UX/UI technieken om de flow van de website zo natuurlijk mogelijk te maken. We begeleiden de bezoeker als het ware richting een conversie toe.

Met kleurrijke elementen en verschillende animaties en effecten hebben we ervoor gezorgd dat First Drives een website is om te onthouden. De grote titels zorgen voor voldoende leesbaarheid en de belangrijkste knoppen zijn met een rood oranje gradient zeer opvallend gemaakt zodat je er als gebruiker wel op moet klikken.

Het resultaat

Een unieke website voor een uniek product

Wij creëren unieke websites door creativiteit op de eerste plaats te zetten. Bij ons krijgt design de vrijheid om de bedrijfsidentiteit van FirstDrives op unieke wijze te positioneren. Het ontwerpteam houdt natuurlijk rekening met technische mogelijkheden, maar daagt het developmentteam tegelijkertijd uit om nieuwe technieken te verkennen.

We hebben ook onze marketingafdeling bij het proces betrokken zodat we ook op het gebied van vindbaarheid (SEO) succes boeken. De kracht van WP Masters is het combineren van indrukwekkend ontwerp, het ontwikkelen van een gestructureerde gebruikersflows, development van hoogwaardig niveau en het optimaliseren van de website voor de gewenste conversie.

Is jouw website toe aan vernieuwing?

Laten we dan eens kijken wat wij voor jou kunnen betekenen tijdens een eerste kennismaking!

Sebastiaan & Wessel Masters of Design