< p>LeadExpress

Project
Planner

Projectplanner

Diensten van WP Masters , mobile first

Mobile First
Website

60% van de traffic bezoekt je website via een mobile device! De belangrijke vraag is dus: Is jouw website mobielvriendelijk? Uit onderzoeken blijft dat websites die niet mobielvriendelijk zijn conversies mislopen. Zonde, want dit kun je gemakkelijk voorkomen.

Mobile first betekent dat je met het website ontwerp en de ontwikkeling focust op mobiele apparaten: smartphones en tablets. De weergave op een groot scherm is dan afgeleid van het mobiele scherm (in plaats van andersom, wat een responsive website is). De mobiele versie van een mobile first website is dan geen versimpelde versie van de echte website meer maar juist volledig ingericht voor de beste mobiele ervaring.

Google gebruikt de mobiele versie van een website tegenwoordig als het startpunt voor de indexering in de zoekresultaten. Er is nog steeds maar één ranking, maar daarin wordt de mobiele versie van je website wel het belangrijkst geacht. Oftewel, mobile is muchos importantes!

Het wordt met de dag belangrijker om de focus van een website op mobiel te leggen. Bij WP Masters bieden wij een optimale mobiele ervaring met al onze projecten. Onze masters of UX & UI duiken in de huid van uw bezoekers en zorgen ervoor dat de opmaak voor de mobile first website perfect is ingericht.

Voordelen van een Mobile First website op een rij

  • Een fijnere mobiele ervaring dan dat een responsive website je geeft
  • Meer conversies en traffic realiseren op mobiel
  • Door een mobile first menu toe te voegen wordt de website bijna net zo interactief als een app.

Benieuwd of jouw website mobielvriendelijk is? Of heb je wellicht vragen hierover? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op per e-mail (support@wpmasters.nl).