< p>LeadExpress

Project
Planner

Projectplanner

Diensten van WP Masters, ux / ui design

UX / UI
Design

Je hebt niets aan een prachtig ontworpen website als bezoekers geen idee hebben waar ze op moeten klikken. Onze UX/UI Masters helpen elke website beter te presteren door de juiste elementen op de juiste plekken te zetten.

Wanneer je niet merkt of iets heel slecht of goed is gemaakt is de user experience perfect. Bij UX (user experience) en UI (user interface) design draait het om het perspectief van de gebruiker. Voor de doelgroep moet alles logisch zijn. Het design moet een soort van “vanzelfsprekend” aanvoelen voor de gebruiker en de UX en UI uitdaging is dat “vanzelfsprekend” voor elke persoon anders is.

UX en UI omvat alles wat te maken heeft met bijvoorbeeld een logische opvallende plek van knoppen op een website. Een voorbeeld hiervan is dat je een knop die vaak gebruikt wordt opvallend en binnen (duim)bereik houdt. Wanneer de gebruiker meer dan één seconde moet zoeken valt er nog winst te behalen op UX en UI gebied. User experience en user interface wordt te vaak nog onderschat, maar het kan juist het verschil maken tussen een normaal presterende en een zeer succesvolle webshop.

De User Experience en User Interface verbeteren op een website

Bij de ontwikkeling van websites bekijken wij het proces altijd vanuit de eindgebruiker. Waar is deze naar op zoek? Wat is de hoofdtaak van de website? Door dit soort vragen te stellen komen we steeds dichterbij de kern en kunnen wij de website exact zo bouwen dat bezoekers direct vinden waar zij voor komen.

Uiteraard testen wij alles grondig om een onderbouwd advies te kunnen geven wat goed of minder goed werkt. Het doel van een UX/UI optimalisatie kan verschillen, zo kunnen wij er bijvoorbeeld voor zorgen dat een webshop beter gaat converteren of dat een bestaande partner sneller de juiste informatie kan vinden in een portal.

Ook een UX/UI uitdaging? Deel deze met ons en wij helpen je verder.