< p>LeadExpress

Website Applicaties | WP Masters Dienstenaanbod

Project
Planner

Projectplanner

Diensten van WP Masters, website applicaties

Website
Applicaties

We komen regelmatig in contact met merken met speciale wensen en hier moet dan natuurlijk iets speciaals voor worden ontwikkeld. Niet omdat het anders niet goed genoeg is maar simpelweg omdat het ook beter kan! Daarom ontwikkelen wij online softwareoplossingen en webapplicaties op maat voor organisaties die de beste kwaliteit willen, volledig gemaakt om hun taken en business proces makkelijker te maken.

Met een blanco framework als basis hebben wij onbeperkte mogelijkheden. Wat je ook nodig hebt, hier kunnen wij een API-koppeling voor maken, een webhook inzetten en natuurlijk nog veel meer moeilijke technische termen uitvoeren. Alle applicaties die wij bouwen kunnen worden gekoppeld met uw bestaande (standaard) softwaresysteem, zoals een intern ERP of CRM-systeem.

Oh ja. Verder gebruiken we natuurlijk altijd de nieuwste technieken, en bouwen we alles volledige responsive voor gebruik van de maatwerk software op mobiel of tablet. Je bent dus meteen overal in gedekt en klaar om te doen waar je goed in bent ⟶ ondernemen.

Ontwikkeling en eindproduct

In de ontwikkeling van een webapplicatie werken wij gewoonlijk in sprints van 2 weken en houden we je stap voor stap op de hoogte. Niets is natuurlijk zo zonde als een product geleverd krijgen waar je andere verwachtingen bij had. Zeker als je hier veel tijd, geld en energie in hebt geïnvesteerd. Daarom werken we samen, zo snel mogelijk naar een klikbaar prototype.

Op deze manier hebben wij ook bedrijven als Deskfinder en CAPTIN al enorm geholpen met volledige maatwerk oplossingen. Deskfinder is met onze hulp inmiddels onderweg naar de top met een maatwerk platform waar makelaars in contact komen met ondernemers op zoek naar een nieuwe werkplek. Door middel van een volledig afgekaderd process stellen wij gemachtigde makelaars in de gelegenheid om hun pand of kantoor online te publiceren. Dit pand verschijnt in de algemene database van Deskfinder waar deze op basis van uitgebreide zoekfilters, termen en geografische waarden weer in de zoekresultaten terugkomt.