Fintechamps

Adding value to your payment operations

Design Development
De uitdaging

Work smarter and increase your performance

Bekijk website

Fintechamps is een toonaangevende expert op het snijvlak van Finance, Tech en betaalsystemen. Dankzij hun uitgebreide netwerk van professionals op het gebied van Fintech, E-commerce en betaalsystemen, helpen ze bedrijven om snel vooruitgang te boeken en grote stappen te zetten in hun ontwikkeling. Hun benadering richt zich op het gezamenlijk behalen van gestelde doelen, waarbij ze klanten centraal stellen.

Als partner hebben wij Fintechamps geholpen om hun webaanwezigheid naar een hoger niveau te tillen. We zijn begonnen met het transformeren van een eenvoudige onepager naar een uitgebreide website, die alle essentiële informatie bevat en effectieve oproepen tot actie bevat.

Bekijk website
De aanpak

Transitie van een onepager naar volwaardige website

Bij de overgang naar een volwaardige website hebben we verschillende aspecten in overweging genomen. We hebben de branding uitgebreid, met aandacht voor kleuren en typografie die passen bij de identiteit van Fintechamps. Gezien de complexiteit van de technische materie waarmee Fintechamps werkt, hebben we het webdesign luchtig gehouden met een speelse twist. Dit hebben we bereikt door gebruik te maken van ronde vormen en leuke hover-effecten, die de website een dynamisch en interactief karakter geven. Bovendien hebben we unieke elementen ontworpen voor elke pagina, waardoor de website een unieke en gepersonaliseerde uitstraling heeft.

Het resultaat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Om potentiële klanten een duidelijk beeld te geven van de oplossingen die Fintechamps biedt, hebben we een speciale 'oplossingen'-sectie toegevoegd. Hier worden veelvoorkomende vraagstukken vanuit het perspectief van de klant benoemd, zodat bezoekers zich gemakkelijk kunnen identificeren en begrijpen hoe Fintechamps hen kan ondersteunen. Daarnaast hebben we een projectplanner geïntegreerd, waarmee klanten eenvoudig een project kunnen aanvragen door slechts drie simpele vragen te beantwoorden.

Bij het ontwerpen van de mobiele versie van de website hebben we ervoor gezorgd dat de gebruiksvriendelijkheid centraal staat. Hoewel de desktopversie als basis dient, passen we waar nodig elementen aan om een optimale ervaring op mobiele apparaten te garanderen. Zo blijft de website consistent en toegankelijk, ongeacht het apparaat dat wordt gebruik

Nieuwsgierig naar wat we samen kunnen bereiken?

Stuur ons dan al jouw vragen, ideeën & wensen toe. Dan nodigen we je graag eens uit voor die eerste kennismaking!

Thijs & Ivana Jouw nieuwe project managers