< p>LeadExpress

Fintechamps - WP Masters | Hét Wordpress bureau van Nederland

Project
Planner

Projectplanner

Closing the gap
between Fin and Tech

klant

Fintechamps

Diensten

Branding and design
WordPress development

Fintechamps is expert op het gebied van Finance en Tech & betaalsystemen. Met hun brede netwerk aan Fintech, E-commerce en betaalsysteem experts, zorgen zij ervoor dat bedrijven zich snel kunnen ontwikkelen en grote stappen kunnen maken. Het samen bereiken van de gestelde doelen staat daarbij centraal.

Wij hebben Fintechamps op het gebied van web naar een volgend level mogen tillen. Van onepager naar een volwaardige website, met alle essentiele informatie & de juiste call to actions.

Van onepager naar volwaardige website

Bij de transitie van een onepager naar een volledige volwaardige website komen een aantal dingen kijken. Zo is de branding allereerst een stuk uitgebreid op het gebied van kleuren & typografie. Gezien Fintechamps werkt met complexe technische materie, was er ook de wens om het webdesign juist luchtig te houden en een speelse twist mee te geven. Dat speelse hebben we toegevoegd aan de hand van ronde vormen & leuke hover effecten. Daarnaast zijn er voor iedere pagina unieke elementen ontworpen.

Om de potentiele klant toch een goed idee te geven van waar Fintechamps ze bij kan helpen, hebben we een sectie ‘oplossingen’ toegevoegd. Hierin worden de meest voorkomende vraagstukken vanuit klantperspectief al benoemd, zodat de klant zich hier makkelijk in kan herkennen en duidelijk wordt waar Fintechamps bij kan ondersteunen. Vervolgens kan de klant via de projectplanner middels drie simpele vragen een project aanvragen bij Fintechamps.

Mobiele versie

Bij het vertalen van de desktop versie naar de mobiele versie zorgen we altijd dat de gebruiksvriendelijkheid centraal blijft staan. Hier en daar is dan ook soms een element speciaal aangepast voor de mobiele versie.

Rood quote icoon

Wij werken al ruim 4 jaar samen met Thijs & zijn team. Voor Happy Tosti en De Broodbrouwers hebben wij onze website laten bouwen.

Bij het project De Broodbrouwers is de geschiedenis van het pand mooi naar voren gekomen. Daarnaast brengt de website de juiste warme sfeer van een bakkerij en een bistro. Wij hebben het service level van WP Masters altijd enorm prettig gevonden: Snelle communicatie stromen en passende oplossingen.

Paulien Verburg
De Broodbrouwers

We help brands become online legends

Wij helpen je graag verder met de branding en online positionering van je bedrijf. Kom gerust langs voor een kop koffie of laten wij een afspraak maken.

WP Masters button om naar de projectplanner te gaan

Start een project

We help brands become online legends

Wij helpen je graag verder met de branding en online positionering van je bedrijf. Kom gerust langs voor een kop koffie of laten wij een afspraak maken.

WP Masters button om naar de projectplanner te gaan

Start een project