The Health House

De one-stop supplementen shop

Design Development Marketing
De uitdaging

Een stoere nieuwe look voor The Health House

Bekijk website

Een gezond leven voor iedereen, met deze gedachtegoed is The Health House opgezet anno 2020. Met advies op maat, een huiselijke sfeer en kennis van supplementatie willen zij iedereen helpen die binnenloopt. Elk jaar groeien is het doel en een functionele website in een fris jasje was hier de fundering voor.

Het was aan ons om ervoor te zorgen dat er zoveel mogelijk conversie wordt binnengehaald en dat The Health House één van de grootste suppliers van supplementen wordt van Nederland.

Bekijk website
De aanpak

Een moderne website die converteert

Boven alles was vooral functionaliteit en flow belangrijk. We willen de gebruiker echt pushen om producten aan te schaffen. Dit in combinatie met een loyalty systeem willen mensen overhalen om producten te kopen bij The Health House. In de binnenkomer op de website hebben we ook ruimte overgelaten om tijdelijke acties uit te lichten zoals deals. Voor mobiele gebruikers is de flow net zo goed, al wel niet beter en is het gemakkelijk voor de gebruiker om een bestelling te plaatsen.

Maar behalve design en development pakken wij ook de marketing voor The Health House op en maken we op maat gemaakte advertenties die mensen leiden naar de website.

Het resultaat

Een waardige website voor The Health House

Het resultaat mag er wezen. Er staat een stijl die The Health House in één oogopslag herkenbaar maakt en een website die converteert, strak is vormgegeven en met effecten die de website modern en toekomstbestendig maakt.

Is jouw website toe aan vernieuwing?

Laten we dan eens kijken wat wij voor jou kunnen betekenen tijdens een eerste kennismaking!

Sebastiaan & Wessel Masters of Design