Branding die past

Logo en huisstijlontwikkeling

Een krachtige huisstijl doorloopt een grondige ontwikkeling, want een sterk merk heeft een krachtige visuele identiteit nodig. Onze WP Masters helpen jouw bedrijf of organisatie om een indrukwekkend logo en een complete huisstijl te ontwikkelen die perfect past bij jouw merk of product. Je hebt maar één kans voor de eerste indruk, dus het is belangrijk om een huisstijl en logo te laten ontwerpen dat écht bij jouw merkidentiteit past.

Huisstijl: jouw visuele identiteit als strategisch middel in de ontwikkeling van je bedrijf

Een huisstijl laten ontwerpen is erg belangrijk, want het weerspiegelt de persoonlijkheid en het imago van jouw bedrijf. Een unieke huisstijl spreekt vele doelgroepen aan, verhoogt je naamsbekendheid en helpt om succesvoller te worden. Met de juiste skills, ervaring met branding en design en creativiteit creëren we een grafisch imago die je kunt doorvertalen in de gehele interne- en externe communicatie. Jouw reis naar een verbluffende visual identity begint wanneer je beslist je huisstijl door ons te laten ontwerpen.

Start een project

Een onderscheidend vermogen voor jouw merk of organisatie

Onze deskundige creatieve afdeling staat klaar om samen met jou te werken aan de ontwikkeling van een huisstijl die aansluit bij de kernwaarden van jouw product of organisatie. Deze combinatie vormt de visuele identiteit van jouw merk of organisatie. Het is dan ook een goed idee om je huisstijl te laten ontwerpen door onze Masters.

De ontwikkeling van een krachtig en herkenbaar logo is eveneens een creatief proces waarbij beide partijen actief betrokken zijn. We starten met een brainstormsessie waarin alle aspecten worden besproken. Tijdens deze sessie streven we ernaar om jouw bedrijf en product volledig te begrijpen. Gezamenlijk nemen we beslissingen, waarbij we ook rekening houden met het perspectief van de doelgroep en de incorporatie in een passend webdesign.

Het team zal vervolgens het creatieve proces ingaan, waarbij we onze ideeën op papier zetten en op zoek gaan naar een passend logo, de juiste typografie en een consistente vormentaal.

Wij maken al ruim 10 jaar de vetste designs

Nieuwsgierig naar wat een indrukwekkend design inclusief een passende UX/UI voor jouw bedrijf of merk kan doen? Stuur mij dan een berichtje of plan direct een eerste call in.

Ivana Laan Head of Design