Branding die past

Logo en huisstijlontwikkeling

Een sterk merk heeft een krachtige visuele identiteit nodig. Onze Masters helpen jou bedrijf of organisatie bij de realisatie van een indrukwekkend logo en een complete huisstijl die perfect past bij jouw merk of product. Je hebt maar één kans voor de eerste indruk, dus een goede logo en huisstijl ontwikkeling is cruciaal.

Jouw visuele identiteit als strategisch middel

Een huisstijl is erg belangrijk, want het weerspiegelt de persoonlijkheid en de imago van jouw bedrijf. Een unieke huisstijl spreekt vele doelgroepen aan, verhoogt je naamsbekendheid en helpt om succesvoller te worden.

Met de juiste skills, ervaring en creativiteit creëren we een grafisch imago die je kunt doorvertalen in de gehele interne- en externe communicatie. Jouw reis naar een verbluffende visual identity begint bij ons.

Start een project

Een onderscheidend vermogen voor jouw merk of organisatie

Onze deskundige creatieve afdeling staat klaar om samen met jou te werken aan de ontwikkeling van een huisstijl die naadloos aansluit bij de kernwaarden van jouw product of organisatie. Deze combinatie vormt de visuele identiteit van jouw merk of organisatie.

Het ontwikkelen van een krachtig en herkenbaar logo is een creatief proces waarbij beide partijen actief betrokken zijn. We starten met een brainstormsessie waarin alle essentiële aspecten worden besproken. Gedurende deze sessie streven we ernaar om het bedrijf en het product volledig te begrijpen. Gezamenlijk nemen we beslissingen, waarbij we ook rekening houden met het perspectief van de doelgroep.

Het team zal vervolgens het creatieve proces ingaan, waarbij we onze ideeën op papier zetten en op zoek gaan naar een passend logo, de juiste typografie en een consistente vormentaal.

Wij maken al ruim 10 jaar de vetste designs

Nieuwsgierig naar wat een indrukwekkend design inclusief een passende UX/UI voor jouw bedrijf of merk kan doen? Stuur mij dan een berichtje of plan direct een eerste call in.

Ivana Laan Head of Design