< p>LeadExpress

Project
Planner

Projectplanner

Diensten van WP Masters, huisstijl ontwikkeling

Huisstijl
Ontwikkeling

Elke keer als een klant in aanraking komt met je product of dienst is de huisstijl van je bedrijf het eerste wat ze zien. Het is daardoor van groot belang dat de huisstijl past bij de positionering en uitstraling van je merk, onze Masters helpen bij de realisatie van een indrukwekkende huisstijl.

Een huisstijl is meer dan alleen een mooi design dat de laatste trends volgt. Een goede huisstijl klopt van A tot Z en is een visuele doorvertaling van de identiteit. Dit gaat zo diep dat onze Masters je hier pas bij kunnen helpen nadat wij jouw bedrijf echt goed hebben leren kennen en we weten wat de USP’s zijn, welke uitdagingen er liggen, wat de doelstellingen zijn en wie de concurrenten zijn.

Wij leren je bedrijf graag kennen op alle mogelijke manieren. Wat past bijvoorbeeld bij jullie bedrijf? Is dat een complex logo met vormen of een typografisch logo? Samen maken we hier een keuze in, waarbij we vooral denken en uitgaan van het perspectief van de doelgroep. Naarmate dit proces vordert krijgt de huisstijl steeds meer vorm. Er wordt een logo, typografie, afbeeldingsstijl, kleurstelling, en overige stijlen ontwikkeld in een huisstijlhandboek waarin alles staat dat exact de identiteit van het merk of bedrijf vertaald.

Wat houdt een nieuwe huisstijl bij WP Masters in?

  • Brainstorm sessie, waarbij wij deze sessie het liefste doen bij de klant op kantoor zodat alle betrokkenen direct een goed beeld kunnen vormen van het bedrijf.
  • Ideeën uitwerken, na de brainstorm sessie werken wij een aantal ideeën voor de nieuwe huisstijl uit en deze worden samen met de klant besproken.
  • Diverse versies, nadat de ideeën akkoord zijn worden er een aantal versies van het nieuwe logo gemaakt (indien van toepassing) inclusief een omschrijving van de gedachte achter het ontwerp.
  • Ontwikkeling van de huisstijl, nadat het logo akkoord is wordt de verdere huisstijl ontwikkeld. Het is mogelijk om onder andere typografie, kleurstijlen, briefpapier, visitekaartjes, flyers, folders en productpresentatie te laten ontwerpen door onze Masters in Design.
  • Oplevering huisstijlhandboek, nadat alles akkoord is wordt er een huisstijlhandboek gemaakt waarin de huisstijl in gepresenteerd wordt. Deze is zowel intern als extern te gebruiken.

Ben jij klaar voor een nieuwe huisstijl?

Ben jij klaar om jouw uitstraling naar een hoger niveau te tillen? Vul dan onze projectplanner in of stuur een mail naar thijs@wpmasters.nl en plan een sessie met ons in.