< p>LeadExpress

Website Beheer | WP Masters Dienstenaanbod

Project
Planner

Projectplanner

Diensten van WP Masters , website beheer

Website
Beheer

Onderhoud is van groot belang voor de snelheid, veiligheid en continuïteit van een website. Wij zijn de WordPress Masters en kunnen daarom uw WordPress website tegen een scherpe prijs onderhouden.

Een website is eigenlijk net als een auto: na verloop van tijd kunnen er onderdelen verouderd raken en kapot gaan. Met een auto ga je eens in de zoveel tijd naar de garage voor een controle of een APK. Om je website gezond, veilig en snel te houden kun je hem door ons laten beheren.

Er verschijnen met regelmaat updates voor het WordPress CMS, het WordPress thema en de plugins die geïnstalleerd zijn op je website. Deze moeten getest en geïnstalleerd worden om de veiligheid, stabiliteit en continuïteit van je website te kunnen waarborgen. Zo blijft de website stabiel, snel en beschermd tegen eventuele hacks.

Het WP Masters onderhoud- en beheerpakket

De hoeveelheid onderhoud en beheer per WordPress website hangen af van het formaat, de techniek en de leeftijd van je website. Onze diensten sluiten naadloos aan op wat jouw website nodig heeft.

  • Elke dag wordt er een back-up van de website gemaakt. Deze back-up komt niet op jullie server, maar op onze eigen private server te staan. Hierdoor is de website altijd veilig. Wij bewaren tot drie maanden aan back-ups op deze server;
  • Wij monitoren de website 24/7 en weten het direct wanneer er iets mis is met de website. Bij technische storingen lossen wij deze kosteloos (binnen het abonnement) op;
  • Wij zorgen ervoor dat plugins en WordPress tijdig worden getest en ge-update;
  • Bij updates worden deze altijd op een private server uitgevoerd om downtime te voorkomen;
  • De beveiliging van de website wordt door ons correct ingericht;
  • Een contactpersoon voor al je vragen m.b.t. de website;
  • Maandelijkse rapportage over de status van de website en uitgevoerde werkzaamheden.

Vraag via de projectplanner of per e-mail (support@wpmasters.nl) eenvoudig een vrijblijvende offerte aan.

 

Op het support & beheer pakket zijn onze algemene voorwaarden en aanvullende voorwaarden voor Support & Beheer van toepassing.