< p>LeadExpress

De Broodbrouwers - WP Masters | Hét Wordpress bureau van Nederland

Project
Planner

Projectplanner

Bistro, Borrel
& Bakkerij

klant

De Broodbrouwers

Diensten

Branding, design & development

In juni 2017 stonden Ad (oprichter Lekker Brood) en Jasper (oprichter Happy Tosti) voor een bouwval, het voormalige bier-koelhuis van De Drie Hoefijzers. Op de historische tekeningen stond een kelder constructie weergegeven die zij samen met de verhuurder besloten uit te graven. Toen dit een succes bleek te zijn besloten Ad en Jasper dat er voldoende ruimte in het koelhuis zou zijn, voor zowel een bakkerij als een bistro. Eindelijk werd hun droom werkelijkheid: De Broodbrouwers.

Bij een goed concept hoort natuurlijk een prachtig vormgegeven website. WP Masters werkt al jaren samen met Jasper en Ad voor onder andere de websites van Happy Tosti en Lekker Brood. Nu was Broodbrouwers aan de beurt en voor ons een van de eerste dark modus vormgegeven websites. Het design is custom gemaakt en daarna pixel perfect nagebouwd door onze Masters in development. De mooiste elementen van de website zijn misschien wel het uitklapmenu, de footer en de tijdlijn op de historie pagina, maar oordeel vooral zelf.

Een echte beleving

Het merk De Broodbrouwers is vertaald naar een uniek ontwerp en wordt gevisualiseerd door verschillende aspecten in het ontwerp; spannend beeld, klassieke typografie en zichtbare afwisseling in kleurvlakken. Je wordt van begin tot eind op een storytelling manier meegenomen in hun verhaal. Elke pagina is een beleving op zich.

Een opvallend element is de navigatiebalk die inklapt wanneer je naar beneden scrolt. Door in de hoek op de button menu te klikken kun je deze uitklappen en verder navigeren. Daarnaast is de reserveringsbutton op alle pagina’s te vinden waar je direct een plekje kunt bemachtigen in de bistro voor een lekker ontbijt, lunch, borrel of diner. Wat je precies kunt eten en drinken is te vinden op de uitgebreide en overzichtelijke menukaart pagina.

Full screen vertical slider

De historie pagina is een visueel aantrekkelijke tijdlijn waarin je in een full screen verticale slider meegenomen wordt ‘van toen naar nu’. Hoe is het allemaal begonnen, welke historische aspecten zijn bewaard gebleven en wat schuilt er nu achter deze prachtige deuren in Den Haag.

De gehele website is in twee talen beschikbaar; Nederlands en Engels.

Rood quote icoon

Wij werken al ruim 4 jaar samen met Thijs & zijn team. Voor Happy Tosti en De Broodbrouwers hebben wij onze website laten bouwen.

Bij het project De Broodbrouwers is de geschiedenis van het pand mooi naar voren gekomen. Daarnaast brengt de website de juiste warme sfeer van een bakkerij en een bistro. Wij hebben het service level van WP Masters altijd enorm prettig gevonden: Snelle communicatie stromen en passende oplossingen.

Paulien Verburg
De Broodbrouwers

We help brands become online legends

Wij helpen je graag verder met de branding en online positionering van je bedrijf. Kom gerust langs voor een kop koffie of laten wij een afspraak maken.

WP Masters button om naar de projectplanner te gaan

Start een project

We help brands become online legends

Wij helpen je graag verder met de branding en online positionering van je bedrijf. Kom gerust langs voor een kop koffie of laten wij een afspraak maken.

WP Masters button om naar de projectplanner te gaan

Start een project

WP Masters Portfolio item with Deskfinder logo

Vind jouw ideale kantoorruimte

Branding / Deskfinder / Development / Marketing / SEA / UX/UI design / Webdesign