< p>LeadExpress

Direct Berth - WP Masters | Hét Wordpress bureau van Nederland

Project
Planner

Projectplanner

The finest collection
berths & moorings 

klant

Direct Berth

Diensten

Webdesign, Webdevelopment & SEA

In een zoektocht naar een partner die zijn prachtige ligplaatsen beter naar voren kon laten komen, is Direct Berth bij ons uitgekomen. De afbeeldingen van de ligplaatsen en marina’s zijn werkelijk waar fenomenaal. Een mooie kans om deze afbeeldingen naar de voorgrond te duwen en het bezoek van de website als een luxueuse ervaring te laten voelen.

Één beeld zegt meer dan duizend woorden – en in dit geval is niets minder waar. De website focust zich hoofdzakelijk op de beelden waarbij de teksten een ondersteunende rol spelen. De beelden in combinatie met de luxe uitstraling maakt de website een platform die naadloos aansluit op de doelgroep.

Maak een wandeling door de website

De bezoeker moet de ligplaats kunnen ervaren en de sfeer meekrijgen van het land én de haven. Zoals gezegd vertellen vooral de beelden op de website het verhaal, maar ook de belangrijkste informatie van een marina of haven zijn goed gehighlight. De overige elementen begeleiden je met een story telling feeling door de hoofdstukken waarna je uiteindelijk terecht komt bij hét conversiepunt.

Na het opleveren van de website zijn we bezig gegaan met de online marketing van Direct Berth. Zo draaien wij SEA campagnes op Google die leads naar de website halen. Deze campagnes worden maandelijks geoptimaliseerd om zo de best mogelijke resultaten te bereiken. De website bevat daarnaast ook een volwaardige zoekmachine om zo de specifiek zoekende bezoeker goed te kunnen begeleiden.

Rood quote icoon

Het team van WP Masters heeft onze website volledig nieuw gebouwd en de nodige frisse look en feel gegeven welke écht past bij onze doelgroep. Zowel de aanpak als de communicatie waren vanaf het begin de juiste. Onze doelgroep en specifieke niche hebben zijn compleet eigen gemaakt. Het uiteindelijke ontwerp heeft stijl en een luxe uitstraling – en is voor brede doelgroep doeltreffend. De complimenten die wij ontvangen vanuit ons netwerk is enorm. Belangrijk onderdeel, nadat de website draait, is de marketing. Deze taak wordt ‘als een collega’ opgepakt en invult met de juiste campagnes. Kortom WP Master neemt je veel werk uithanden from start to market en geeft de ondernemer focus voor zijn eigen taken.

Henk van Egmond
Direct Berth

We help brands become online legends

Wij helpen je graag verder met de branding en online positionering van je bedrijf. Kom gerust langs voor een kop koffie of laten wij een afspraak maken.

WP Masters button om naar de projectplanner te gaan

Start een project

We help brands become online legends

Wij helpen je graag verder met de branding en online positionering van je bedrijf. Kom gerust langs voor een kop koffie of laten wij een afspraak maken.

WP Masters button om naar de projectplanner te gaan

Start een project

WP Masters Portfolio item with Fitshe logo

Healthy bars voor healthy women

Branding / Development / Fitshe / Marketing / SEA / UX/UI design / Webdesign