< p>LeadExpress

Project
Planner

Projectplanner

Kunstwerkjes
om van te genieten

klant

Linnick

Diensten

Branding and design
WordPress development

Website

Linnick is dé patisserie van Amsterdam en misschien wel van heel Nederland. Wij grepen deze opdracht met beide handen aan, want wie houdt er nu niet van al het lekkers wat Linnick maak en gelukkig mochten wij veel van de kunstwerkjes proeven om helemaal in de Linnick sfeer te komen.

Linda & Nick hadden ons benaderd om de website naar het volgende niveau te tillen en direct een gebruiksvriendelijke webshop toe te voegen. De stijl van de winkel (Amstelveenseweg 75, Amsterdam) is super herkenbaar en het was tijd om dit ook online goed door te voeren. Na enkele afspraken met onze Master in Design (Merlin) en Master in Development (Marco) is er een nieuw ontwerp gepresenteerd en zijn alle nieuwe functies van de webshop besproken.

Build your own cake!

Naast de mooiste creaties die elke dag gemaakt worden is het ook mogelijk om unieke gelegenheidstaarten te laten maken bij Linnick. Het kostte echter meer tijd dan het opleverde omdat het bestelproces handmatig verliep. Wij hebben hiervoor een Build Your Own interactief formulier gebouwd waarmee direct een gelegenheidstaart besteld en afgerekend kan worden.

In het formulier kunnen zowel online bezoekers als klanten in de winkel direct een gelegenheidstaart samenstellen en afrekenen. Het gehele proces is geautomatiseerd en de bakker krijgt direct een bericht zodra er een nieuwe taart besteld is. Een mooi stukje techniek dat aan de ene kant gebruiksvriendelijk is voor de klant van Linnick en aan de andere kant tijd bespaart voor het personeel van Linnick.

Rood quote icoon

Een hele mooie samenwerking met mensen die precies snappen wat je bedoeld en je goed aanvoelen.

Linda van der Lee
Linnick

Een volledig custom webshop

Het resultaat is een mooie en unieke webshop gebouwd in WordPress en WooCommerce. Een shop die Linda en Nick zelf heel gemakkelijk kunnen bijhouden, nieuwe producten en categorieën kunnen toevoegen en uitlichten.

Daarnaast is de shop gekoppeld aan Sendcloud waardoor het verzendproces geautomatiseerd en geoptimaliseerd is. Ook leuk; de website bevat een compleet custom bestelformulier waar je zelf je eigen unieke taart kan samen stellen!

Een goede, en vooral overheerlijke samenwerking

Samenwerken met Linda & Nick van Linnick is als een feestje. Niet alleen waren ze altijd mega enthousiast tijdens het proces, we werden ook altijd goed verwend met prachtige Linnick creaties tijdens de meetings. Het design is gecreëerd met Linnick in het achterhoofd; een zeer toegankelijk, vriendelijk, luxe én speels design. De creaties spreken voor zich.

We help brands
become online legends

 

Wij helpen je graag verder met de branding en online positionering van je bedrijf. Kom gerust langs voor een kop koffie of laten wij een afspraak maken.

WP Masters button om naar de projectplanner te gaan

Start een project

We help brands become online legends

Wij helpen je graag verder met de branding en online positionering van je bedrijf. Kom gerust langs voor een kop koffie of laten wij een afspraak maken.

WP Masters button om naar de projectplanner te gaan

Start een project